Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok csajozni, es nem is akarok, de kene egy no a hazhoz, ezert azt talaltam ki, hogy...?
Feladok egy hirdetest, hogy 25-30 ev kozotti holgyet keresek takaritasra es szexualis szolgaltatasert, cserebe lakhatast es teljes erteku fizut tudok biztositani.
Ti jelentkeznetek ilyen hirdetesre? (Holgyek valaszat varom)
Zseniális ötlet!
Csak az a kérdés miféle csaj megy rá, lehet csak olyan hogy a szexuális részt inkább hanyagolná is vele az ember.
Sok sikert!
#1 Oké, igazán nincs mit :)
#2 Nem akartam összeget irni, mert rég nem lakom Magyarországon, nem tudom, most mennyi az annyi ott. Ez nyilván megbeszélés tárgyát fogja képezni kettőnk között. De nyilván egy fizut fogok biztositani, hiszen egy hölgyet szándékozom alkalmazni.
#3 Remélhetőleg nem csak egy jelentkező lesz, igy kiválaszthatom majd a legmegfelelőbbnek tűnő jelöltet.
Ilyen nőt amúgy sem fogsz találni.
Vagy, ahhoz irreálisan sokat kéne fizetni.
Ugyanis, aki vállalja a szexet, az kötve hiszem, hogy a takarítást is és fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!