Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csajozni akarok (csak szex) tènyleg fűzni kell a csajokat?
Reggeltem Badoora, de a legtöbb csaj komoly kapcsolatot keres. Viszont èn csak kalandra vágyom, nem kapcsolatra. Kèt lehetősèget látok magam előtt:
1. Befűzöm őket kapcsolatra, aztán egy-egy dugás után dobom őket, hogy ez nekem nem megy.
2. Nyíltan felvállalni, hogy csak kalandozni szeretnèk, de akkor meg lehet várhatok franc se tudja meddig...
Szerintetek melyik a cèlra vezetőbb út? Akad olyan csaj, akit nem kell fűzni egy kis kölcsönös èlvezet remènyèben?
28F
Egyébként a kalandot kereső/találó emberek sem úgy ismerkednek, hogy "Na akkor gyere, kalandozzunk." - Ez max a filmekben van így. Az ismerkedés szinte ugyanúgy néz ki ha kapcsolatot keres az ember, mintha kalandot. Beszélgettek, megismeritek egymást, nevetgéltek-szórakoztok, jól érzitek magatokat együtt. Közben tereled szépen lassan a dolgokat folyamatosan az intimitás felé.
Ja és a kaland nem azt jelenti, főleg nem férfiak-nők között, hogy a neten megbeszélitek és már az első randin szexre találkoztok. (Ilyen a melegek közt létezik, de a heterók közt elég ritka a dolog.) Nekem volt olyan fél évig tartó szexkapcsolatom, ahol csak a harmadik randin feküdtünk le egymással először. De még szexkapcsolatnál is ugyanúgy el kell csábítani a nőt. A nők nem olyanok, mint a férfiak, hogy már egy punciról készült kép látványa beindítja őket; alkalminál is el kell csábítani őket.
Semmi esetre se hazudj, mert az nem túl igazságos és mindig visszaüt. Szóval nem árt, ha finoman közlöd, hogy mik a céljaid, mert ha közben ő meg beleéli magát, nem ám kifogsz egy pszichopatát, aztán lesz ott olyan bosszú, hogy ihajcsuhaj.
Én pl. ezért húzom x ideig az időt, hogy jól kiszemezzem az olyanokat, mint te, kérdező. Akinek van rutinja, hamar levágja, hogy mire mész. :D
Az ilyen nyavalyások miatt kényszerülnek játszmázni a nők. Ne csapd be. Finoman közöld viszonylag hamar (mindenképp szex előtt!!!), hogy nem kapcsolatot keresel. Legjobb lenne már beszélgetés, flörtölés közben, vagy legkésőbb első randin.
Lehet, találsz, lehet nem. A nőknek külsőre magasabbak az elvárásai szexkapcsolat esetében. És ott is normálisnak kell lenni. Ha jól csinálod, akkor lesz jelentkező. De ne légy köcsög, ne fűzz senkit. Ha nem megy a csajozás, akkor fizess a szexért.
Komolyan, bár ne lennének ekkora suttyók. Megmentenék mindkét nemet a játszmázástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!