Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fusztrált pasik válaszolnak a milyen 30 év felett társat keresni NŐKÉNT kérdésekre?
2.
Sokkal több nő kommentel itt, százalékokból egyből látszik. :D
Én, ha ilyen kérdés alá írok, akkor azt mindig úgy kezdem, hogy "nem nőként írok", de ezt úgyis látni a nicknevemből.
De amúgy ezen az oldalon minden van, még ha próbáljuk is leegyszerűsíteni, elég változatos szelete van itt az embereknek - mindkét nemből.
És nem csak a válaszolókat kellene elítélni, mert vannak itt tipikus "sorozatkérdezők" akik félóránként lövik az újabb és újabb agyszüleményeiket vagy teszik fel ugyanazt a kérdést és újra és újra, minimálisan átfogalmazva. És ki tudja vajon, hogy a kérdezők között is mennyien vannak akik más neműnek adják ki magukat? Ezt sem lehet tudni, a "kiscserkész becsületszóra" pedig nem lehet hagyatkozni.
30 feletti nőként írom: ez az oldal nyitott, bárki regisztrálhat, kérdezhet, és válaszolhat, nemtől vagy kortól függetlenül. Felesleges csak egy réteget kérdezni, úgyis mindenki válaszolhat, aki akar.
Ezt el kell fogadni.
5.
Szerintem arra a jelenségre gondol - nemi kérdést hanyagoljuk a témában - amikor 1-1 kérdés alatt, ami nem eldöntendő, hanem véleményezhető - elég igazságtalanul megy a pontozás, sokszor pontoznak le értelmes választ vagy pontoznak fel primitív általánosítást. Mindkét nemnél előfordul ez, ezért is hagynám el a nemi jellegét a kérdésnek.
7#+1
Node miért nem válaszolhatna valaki, aki tudja a választ?
Nem a frusztráltakra gondolok. Nekem sok ismerősöm van, és az ilyen jellegű kérdésekre akkor is tudnék válaszolni, ha 15 éves fiú lennék.
Amikor felteszek egy véleményen alapuló kérdést a pasiknak a nőkről, akkor többnyire miért idegbeteg nők fröcsögnek, általánosítanak és ontják a férfigyűlöletet, személyeskedő hangnemben?
Mert mindenkinek joga van megsértődni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!