Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek ki ebből a szerepből?
Már közel 2 éve nincs párkapcsolatom, ezért ismerkedni szoktam néha. Feleség típusnak mondanak, odaadó, hűséges fajta, jó az ágyban is és főzni is profin tudok. Csak az a problémám, hogy már az ismerkedés alatt ki akarnak sajátítani a pasik azzal, hogy ne szexeljek mással, ne ismerkedjek mással, mindeközben ők mindig lebuknak azzal, hogy mással csinálják. (Ezt nem fejtem ki hogyan derítem ki, de tudni akarom, hogy kivel ismerkedek.) Én várakoztatva vagyok, mert egyből nem akarnak elköteleződni, de elengedni sem akarnak. Viszont ez így nem igazságos, és nem tudom miért jutok erre a sorsra. Nem kellene mutatnom a valós arcomat? Mit rontok el szerintetek?
Privátban is szívesen várom a tanácsaitokat, véleményeteket. :)
Levés az emberismereted. Fogyatékosokkal ismerkedsz. Érzelmi, morális és mentális fogyatékosokkal.
Mi az, hogy nincs mással ismerkedés? Ez valami új debilitás?
Foglalkozz önismerettel. Lépj egy szinten benne és akkor olyan emberekkel már nem fogsz leállni. Kevesebb emberrel fogsz ismerkedni, de legalább kiszűröd ezeket a semmiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!