Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lépjek ki ebből a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek ki ebből a szerepből?

Figyelt kérdés

Már közel 2 éve nincs párkapcsolatom, ezért ismerkedni szoktam néha. Feleség típusnak mondanak, odaadó, hűséges fajta, jó az ágyban is és főzni is profin tudok. Csak az a problémám, hogy már az ismerkedés alatt ki akarnak sajátítani a pasik azzal, hogy ne szexeljek mással, ne ismerkedjek mással, mindeközben ők mindig lebuknak azzal, hogy mással csinálják. (Ezt nem fejtem ki hogyan derítem ki, de tudni akarom, hogy kivel ismerkedek.) Én várakoztatva vagyok, mert egyből nem akarnak elköteleződni, de elengedni sem akarnak. Viszont ez így nem igazságos, és nem tudom miért jutok erre a sorsra. Nem kellene mutatnom a valós arcomat? Mit rontok el szerintetek?

Privátban is szívesen várom a tanácsaitokat, véleményeteket. :)

2021. febr. 15. 14:39
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Ne hagyd, hogy elnyomjanak, s ne hódolj be. Hanem állj a sarkadra és tégy ugy ahogy neked jó, velük meg közöld. Ha nem tetszik nekik, keressenek egy oksat párt akit kisajatithatnak.
2021. febr. 15. 14:48
 2/8 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Lefekteted a játékszabályokat - ha nem vagytok kapcsolatban, akkor nem tűröd el a számonkérést e téren. Ha TE kellesz az illetőnek, és nem pedig más, akkor eképpen lesz szíves cselekedni, és hozzád állni. Kizárólagosság azt illeti meg, aki NEKED is megadja. Vagy játszik korrekten, vagy nem, de akkor menjen isten hírével (vagy ahogy akar). Olyan embernek, aki "nem tudja mit is akar", FŐLEG nincsen joga számonkérni rajtad semmit... Nem egy kiskanál vagy, amit elő lehet rántani a fiókból, ha a másik éppen használt!
2021. febr. 15. 14:57
 3/8 A kérdező kommentje:
A szemembe van hazudva a kizárólagosság. Csak aztán kiderülnek dolgok... Onnantól borul a bili. Valamit kellene változtatnom magamon külsőben és belsőben?
2021. febr. 15. 15:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Illetve még azt figyeltem meg, hogy először nagyon kedvesek velem, aztán később elszállnak maguktól. Hirtelen beképzeltté, bunkóvá, önzővé válnak.
2021. febr. 15. 15:24
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Valószínűleg amit leírtál. Tul hamar kapnak a szeretetedből, mint kéne.
2021. febr. 15. 15:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Levés az emberismereted. Fogyatékosokkal ismerkedsz. Érzelmi, morális és mentális fogyatékosokkal.

Mi az, hogy nincs mással ismerkedés? Ez valami új debilitás?

Foglalkozz önismerettel. Lépj egy szinten benne és akkor olyan emberekkel már nem fogsz leállni. Kevesebb emberrel fogsz ismerkedni, de legalább kiszűröd ezeket a semmiket.

2021. febr. 15. 17:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
4#, Igen. Egyértelműen rossz az emberismereted. Fejlessz ki olyan tudatállapotokat, ahol jól tudsz elemezni és átlátni a maszkjaikon, amiket hordanak.
2021. febr. 15. 17:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Miképp foglalkozhatnék önismerettel? Javaslato van, Red Vixen?
2021. febr. 15. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!