Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Marilyn Manson-nak hogy lehettek olyan jó női olyan ronda külsővel?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez egy imidzs, hogy úgy néz ki, de irtó ronda a csávó még smink nélkül is. Ezek szerint a nőknek mégsem olyan fontos hogy a férfi jól nézzen ki? Inkább a pénz és a tekintély a fontosabb ezek szerint?

2021. febr. 15. 10:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
27%
Van pénz van jó punci.
2021. febr. 15. 14:16
 12/17 anonim ***** válasza:
62%
#11: nálad viszont nincs agy.
2021. febr. 15. 14:39
 13/17 anonim ***** válasza:
82%
es valoszinu penz se, mert akkor tudna, h ez nem igy megy.
2021. febr. 15. 14:55
 14/17 anonim ***** válasza:
Egy középiskolában dolgoztam régen, volt egy srác, nagyon vékony, vörös hajú, csúnyácska arcú, mégis odavoltak érte a lányok. Jó fej volt, magabiztos, közvetlen. Biztos nem a pénzéért voltak vele. Vagy Rimóczi Zsófi párja, aki szerintem egy csinos, helyes fiatal lány.
2021. febr. 15. 19:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Személyiségről hallottál már? Venni nem lehet, szóval te ne ácsingózz, hogy legyen neked is.
2021. febr. 15. 21:37
 16/17 anonim ***** válasza:
15-ös, ezek szerint mansonnak szerethető személyisége van😃? Nem tudom, csak kérdezem. Nem inkább híres és pénzes? Olvasod a híreket amúgy?
2021. febr. 16. 06:09
 17/17 anonim ***** válasza:
A vagányság, az egyedi, vagy fogalmazzunk úgy, kirívó stílus, különcség, ha magabiztossággal van vegyítve, főleg ha vmi pluszt tud adni még mellé a férfi (Manson esetében pénz, hírnév, vmennyi tehetség, művészlélekség, zeneiség, rock n roll életérzés) jó pár nő számára vonzó. Nem mindenkinek a médiaideál szerint 10/10-es pasik jönnek be. Amúgy ha ránézel a nőire, azért ők sem azok a típusú nők stílusra és külsőre, akire az átlag férfi azt mondja, 10/10-es, fullos.
2021. febr. 16. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!