Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Marilyn Manson-nak hogy lehettek olyan jó női olyan ronda
külsővel?
Nem mindenkinek egyforma az ízlése..
Szerintem Manson jól néz ki, egyedi, vagány, szexi.
Sok nőnek bejön.
2021. febr. 15. 10:07
Ha van penzed es hires vagy, akkor naponta mas topmodell csajjal bujhatsz agyba.
2021. febr. 15. 10:12
Híres, tele pénzzel,külünleges egyedi stílus..mi kell még?!
2021. febr. 15. 10:16
Én meg bezzeg 50 éves koromban is szűz leszek, mert csóró vagyok. Gyűlölöm az összes férfi társamat, aki nem szűz. xd
En mar a rutibosabb 30 feletti korosztalyt kepviselem, es lattam az egyetemen h a nok tobbsege a megyei x edik osztalyban focizo, netto 150 ezres Lacival jottek ossze, mert helyes volt es ecsethaju. Most 30 felett 10/9 akkori nonek klasszisokkal rondabb paaija van, mint akkor. De mindegyik tanult, sokat kereső mernok, orvos, kozgazdasz, vallalkozo, stb.
2021. febr. 15. 10:17
Annyira nem ronda, kicsit lófeje van, de nem vészes. Akinek bejön ez a darkos gótos stílus, annak simán tetszhet Manson. Nekem is tetszett tinikoromban. És igen, híres. Mondjuk a tekintélyt nem tudom hogy érted, a legtöbb ember csak utálja/kineveti. Nem túl tekintélyes figura.
Mikor elkezdte a pályáját, akkor még nem volt sok pénze, és mégis rengeteg nő volt oda érte. A karizmája meg az egyedisége miatt.
2021. febr. 15. 10:24
Egyediség? Az egész imidzse, zenéje össze van lopkodva a kezdetektől fogva. Röhej. Lásd még Alice Cooper vele kapcsolatos rövid megnyilvánulását.
2021. febr. 15. 11:51
engem taszit, de aki ebben a stilusban mozog, az siman vonzonak talalja. ne felejtsuk el, higy azert o nem egy atlagember, fent van a szinpadon, tekintelye, presztizse van bizonyosnok szemeben, aki szereti a zenejet, az nyilvan istenitheti ot magat is, mint alkotot es akkor a kulso hatterbe szorul. amugy allitolag nagyon intelligens es siman lehet, h az agyban is nagyon jo. nem tudom, nem csak a szuperhelyes pasiknak van nojuk.
2021. febr. 15. 11:52
A nők az ördöggel is összefeküdnének, ha hasznuk származik belőle😃
Manson meg egy vicc kategória, eleinte még zenélni sem tudtak rendesen, gondolom most már megtudja fizetni a profi zenészeket. Bejött a pénz a polgárpukkasztásból. A sok buta tini meg elájult"anyááád de kemény a csávó". Aztán nőket ver. Egy emberes pofontól meg letérdelne😄
2021. febr. 15. 13:04
Kapcsolódó kérdések: