Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a neten a srácok ugyis csak alkalmi kapcsolatot szeretnének akkor miert ghostingolnak már előtte?
Szoval amiert olyan nem letezik jelenleg, akivel lehetne kapcsolatom, csak olyan, aki nem tetszik, aki meg tetszik csak azt akarja, ugy gondoltam benne lennék egy fix alkalmi partnerben.
A kepen átlagos vagyok. Nem r.banc cuccok stb.mivel nem is tartom magam annak.
De ha ezt lebeszéljük elsőre chaten, nekik annyi is elég lenne hogy benne lennék csak? Irtam ha nem bizna abban ki vagyok jo a videochat is ismerkedés elott.
Aztán még chat alatt ghostingol.
Szoval lebeszeljuk mit szeretnék, rendben, elérhetőséget egyeztetnénk, aztan se kép se hang.
De irt aki...KÉPROL tetszik.
Visszairtam gyors es kileptem most. Ezt nem lehet birni. Aztan beszelunk es megint taccsra vág..erre màr készulnom kell
40 es vagyok, nem akarok itt spamelni.
Ha akarsz, írhatsz.
100, hogy messze vagyok tőled..:(
Most kezdtem már "nyivákolni" is az aktuálisnak. Megint legyőzött. Ez gáz. Ir ír vissza, azonnal imádom es ez tart már meg életben. Ugy az ámokfutásom után.
Hihetetlen.
Lehetetlen helyen elek ugy mindennek a tetejébe is. Mekkora mákja van a mostaninak velem..
De felveszem a kesztyut majd ujra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!