Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem volt még barátnőm de szeretnék ismerkedni egy normális kapcsolatban részt venni. De mégis Hogyan ? Többi lent!
Róllam annyit érdemes tudni 22éves srác vagyok.
Nem volt párkapcsolatom, sőt még egy igaz barátom sem hiszen egyéni válalkozó vagyok évek óta és a magam útját járom egyedül amiben eléggé le köt a munkám. Mások elött (úgy érzem legalább is) megtudok nyilni és kapcsolatott is tudok kezdeményezni egy ideig. Aztán a sok egyedül lét miatt (gondolom én ez miatt)eléggé bezárkozom és nincs téma se szó amiről tudnék beszélgetni. Kezdeményező sem vagyok!
Egyébként 180magas 65kiló vagyok.
Igen vékonyka alkatú srác.Viszont sportolok és ez végett szálkás vagyok .
Szóval hogyan és hol tudnék igy ismerkedni ?
Őszintén nagyon vágyom már egy kapcsolatra és szerelemre igy a leggföbb kérdésem az lenne hogy hogyan kell kezdeményezni hogy tutira menjek ?! Hogyan lehetek érdekesebb egy nő számára ? Mi az egy kapcsolatban ami miatt egymásba szeretnek az emberek??? (bocs ezt máshogy nem nem tudom meg fogalmazni hiszen nem volt még soha egy kapcsolatom sem! )
A válaszokat előre is köszönöm nektek ! Szép napot! :)
Tehát akkor az irásképemen tudok változtatni ha sokat olvasok lehetőleg irodalmi regényeket ?!
És az intelektuson és kifinolmultságom hogyan tudnám fejleszteni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!