Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korrekt, nagy igényektől mentes nőt találni mekkora
esély van manapság?
Figyelt kérdés
Amelyik nő szép, azok közül ilyet találni annyi az esély, mint a lottóötösre. De egyébként alapvetően problémásak a nők. Az egyik pénzéhes, a másik megbízhatatlan, a harmadik a nőket szereti, a negyedik rosszindulatú, az ötödik nem tudja mit akar, a hatodiknak tisztasági problémája van, a hetedik zárkózott, a a nyolcadik foglalt.
De érdekes , hogy gazdag pali alig ismerkedik, de már hamar az ágyában vannak a nők. Így kicsim, úgy kicsim. A többi férfinek meg mindig valamilyen formában a rossz jut, amivel csak kínlódni lehet.
Kérdező, és te mit tudsz nyújtani egy szép és korrekt nőnek?
Mert ha te elvárod, hogy a nő legyen szép, ő miért ne várhatná el, hogy te meg legyél gazdag?
Neked talán nincsenek "problémáid", rossz tulajdonságaid?
2021. febr. 12. 20:18
12/41 A kérdező kommentje:
Válaszoló, a gazdagság mint anyagi forrás nem egyenesen arányos egy ember szépségével. Így nem is lehetne jobb esetben egy lapon összefüggésbe hozni a kettőt, mint egyenesen arányosan fekvő, egymáshoz illő igényeket.
Az más kérdés, hogy ti nők ezt képtelenek vagytok felfogni és a testi adottságotokkal éltek vissza, az anyagiakért cserébe adjátok azt.
2021. febr. 12. 20:36
13/41 anonim válasza:
Nem unod leírni ezerszer ugyanazokat a dolgokat? Komolyan az évek alatt annyiszor vergődtél már itt, hogy könyvet lehetne belőle írni. Néha beújítasz valamivel, de aztán úgyis visszatérsz ugyanoda: te vagy a hős, a megváltó, aki leírja a nők bűneit, mert ki tudja, miért, szerintem te se tudod, mert még sose sikerült ezt leírnod. Csak szidod a nőket meg provokálod a normális embereket, az oldal meg ezt hagyja, mert ez is jó kérdés, hogy miért, miközben aki látta 3 kérdésedet, rögtön levágja, hogy semmi célod nincs, csak tipikus energiavámpír személy vagy, akivel a valóságban a kutya se foglalkozik, ezért itt éled ki magad, mert kapsz 5 perc figyelmet, aztán ha nem reagál már senki a kérdésedre, vagy olyat írnak, amiből te nem tudsz energiákat leszívni, akkor meg írod ki a következő kérdésedet.
2021. febr. 12. 20:43
14/41 A kérdező kommentje:
Ezt biztos, hogy nekem akartad?:)
2021. febr. 12. 20:46
15/41 anonim válasza:
Nyilván neked akartam, akármennyire is játszod a hülyét, ez is visszatérő elem nálad. Aki képes szövegértésre, az tökéletesen fel tudja ismerni a kérdéseidet a fogalmazásod alapján.
2021. febr. 12. 20:49
16/41 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy nekem? Kinek? Egy ismeretlen embernek, akinek elolvastad a szövegét és megszemélyesíted valamivel? Kit akarsz most védeni egyébként és mi a célod?
2021. febr. 12. 20:57
17/41 anonim válasza:
Tökéletesen látható a tipikus energiavámpír: próbál több reakciót kicsikarni a másikból, értetlenkedésnek álcázva, pedig tökéletesen tisztában van a helyzettel ő is, meg én is. Próbál mindig fogást találni, kérdést feltenni, hogy legyen reakció a másik részéről.
2021. febr. 12. 21:04
18/41 anonim válasza:
Azért ne add fel, ahány ember annyiféle. Mindenki más, és sose szabad fel adni.
2021. febr. 12. 21:12
19/41 anonim válasza:
Semmi esély nincs rá,különösen neked nem.Ne is erőltesd a dolgot,jelentkezz önként kémiai kasztrálásra,és mindenki jobban jár.
2021. febr. 12. 21:16
20/41 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy egymáshoz illő igények - de miért ne támaszt hatására egy szép nő ezt az igényt? Vagy azt, hogy te is jóképű legyél? Az vagy?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!