Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves tapasztalatlan férfiként hagyjam a tarskeresest?
Normális gondolkodásúnak tartom magam,azért is adtam fel.
Neked már lefőtt a kávé!
Ne is gondolj a nőkre.
Újra átolvasva igazad van. Szintén sikertelenként nem értem hogy lehet ilyen szintre lesüllyedni. Ezerszer építöbb lenne, ha az ilyenek a saját tapasztalataikat írnák le, amit tanulságként/lehetöségként még lehet értékelni vagy felhasználni az elörébb jutásban, ha más nem úgy hogy az ember tudja, nincs ezzel egyedül a világon.
#3 #9 #11 #12 #13: Ök tudtak értelmesen hozzászólni, hasonlókat javasolok én is.
Gondolod ér ennyit az egész?
Túltetted már magad azon egyáltalán, hogy vége lett anak a kapcsolatodnak? Úgy állsz a dologhoz, mintha senkit nem ismernél aki nálad is idösebben csajozott be. El kéne fogadnod, hogy ennyi volt, hoppon maradtál, szarul esett, de elengedni. 30 évesen nem lesz több barátnöd? Legtöbben ilyen korban kezdik a komoly kapcsolat keresését.
Addig nem lesz több barátnöd, amíg nem teszel rendet a fejedben. Örülj neki, hogy most nincs, mert bármelyik növel bármikor, bármilyen szándékkal szóba állhatsz, nem visít senki az oldaladon féltékenységböl ;)
Én régebben kövér voltam és kerestem 0 forintot - Nem érdekelt egy lányt se. Lefogytam soványra - Továbbra sem érdekeltem senkit. Elkezdtem értelmes pénzt keresni - Még mindig le se tojtak.
Mostanában viszont elkezdtem itthon kondizni - És már visszanéznek a lányok. Mi történne, ha szteroidoznék...
Ez a titka a csajozásnak a mai világban. Aki mást mond az vagy hazudik, vagy genetikailag szépnek született, ezért megy neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!