Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves tapasztalatlan férfiként hagyjam a tarskeresest?
Ha kicsit is bajod van generálisan a nőkkel vagy nem tekintesz rájuk egyenrangúként, felszínesnek találod őket, kárörvendesz, ha pofára ejtik őket, akkor igen, kérlek hagyd.
Ha normális gondolkodású férfi vagy, akkor viszont ne add fel soha.
Eddig se foglalkoztál vele, akkor most mi változna?
Hagyjad, ne törődj ezzel, fölösleges.
Valakinek megy valakinek nem, ezen túlzottan sokat nem lehet változtatni, főleg minél idősebb az ember.
27 évesen már a személyiséged alapvető része az, hogy nem tudsz csajozni, fogalmad sincs hogy állj a dologhoz. Ez tény, kár vitatkozni ezzel, meg puffogtatni a gyakoris közhelyeket, hogy idézem: kezdj el gyúrni, sportolj, fejleszd a személyiséged, legyen önbizalmad, önbecsülésed, legyél menő, divatos, járj el pszichológushoz stb.
Egyrészt ezek nagy része semmit sem jelent, másrészt meg nem fogja megoldani semmilyen problémádat.
Amit tehetsz:
1. elköltözöl egy nagyobb városba.
2. keresel egy olyan munkahelyet ahol többen dolgoznak, lehetőleg nők is.
3. Ha irodán dolgozol, megpróbálsz a lehető legtöbb helyre elmenni, megkérdezni mivel foglalkoznak és esetleg segítséget, tanácsot kérni stb. Hidd el a legtöbben örülnek ha segíthetnek, feltéve, hogy releváns dolgokat kérdezel.
4. Ne mondj nemet semmire, vegyél részt a munka utáni programokban: pl. nálunk vannak akik tekéznek, vagy online játszanak, esetleg horgásznak meló után.
Ez által lesz egy laza ismertséged, és nagyobb eséllyel fogsz találkozni másokkal a kollégákon kívül is. Pl.: ha elhívnak sörözni hétvégére, elmész, akkor jó eséllyel találkozol ott másokkal is, nőkkel is, és nem egyedül kell legalább menned.
5. Céges buli: vegyél részt rajtuk.
stb
Sok sok hasonló dologgal lehet ismerősöket szerezni, ez az elsődleges ahhoz, hogy párkapcsolatod is lehessen.
Nem garantált, de nagyobb rá az esély.
Nekem úgy lett csajom, hogy haverokkal mászkáltam elég sokat a városban, voltak helyek ahol gyakran megfordultunk, ittunk, "bandáztunk" és gy lehetett az, hogy egy csajnak megtetszettem, aki később odajött hozzám beszélgetni.
Kvázi semmit nem csináltam én, nem változtam meg, nem voltam "pozitív kisugárzású", egyszerűen csak jelen voltam. Ez a legfontosabb, hogy sok helyen jelen legyél, lássanak és kis szerencsével valaki észrevesz, vagy te veszel észre valakit aki tetszene és esetleg lehet vele valami komolyabb is.
7# Gondolkodj kérlek mielőtt elkezded az észt osztani!
Ha valaki nem jár bulizni, akkor nyilván nem szeret, ergo sosem fog elindulni szórakozni csak azért mert "de jó lesz az nekem". Akkor el sem indul, vagy csakis azért indul el hogy "hátha bejön valami"
És ha nem érzi jól magát mert mondjuk nem történik semmi jó vele, akkor esélyes hogy megundorodik az egész "bulizástól"
Tehát a hagyd történni a dolgokat tanácsod mindenképpen gyenge, bárhogy is magyarázod.
Kérdezőnek: El kell engedni, semmi más nem használ a lelkednek, ha erőlteted csak annál inkább zárkózottabbá válsz ahogy szépen meggyűlölöd a női nemet
Csak ez az elengedés nagyon nehéz
Ha nincs olyan külsőd hogy a nők felfigyeljenek rád és nem jársz olyan helyre ahol nők vannak, totál bukó.
Neten nem fog sikerülni.
Utcán sem.
Baráti köröd ahol lányok is vannak nyilván nincs, tehát az is off.
Esetleg elmehetsz nagy multihoz dolgozni, ott sok lány van és ismerkedhetsz, beszélgethetsz velük munka közben.
Gyári munkának ez az egyetlen előnye, tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!