Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aztán miért ekkora probléma a nőknek a kopaszodás? Az élettel sajnos együtt jár.
Aki kopaszodik az dönthet úgy, hogy megpróbálja elfogadni ezt (nem fogja tudni, főleg akkor nem, ha ez szarul áll) vagy letolja teljesen kopaszra. Ha viszont ez sem áll jól, akkor szívás.
Én pár éve kezdtem el kopaszodni, most vagyok 26 és nem sok hajam maradt, nagyon ritkás, főleg a fejem tetején és elől.
Megpróbáltam teljesen kopaszon is, hát eléggé szörnyű.
Szóval szívás.
Egyébként előtt sem kellettem a nőknek, szóval sok minden nem változott.
Kár erre fogni a dolgot.
A kopaszodást főként a DHT nevű hormon okozza, a tesztoszteron egy fajtája, amire allergiásak a hajhagymák. Mivel a tesztoszteron a fő férfi hormon, mondhatjuk úgy is, hogy a férfiasabb férfi kopaszodik ;)
De ennek genetikához van köze, nem beosztáshoz.
mert imádok beletúrni szex közben de csókolózás közben is szeretek beletúrni a másik hajában
ha nincs akkor ...?
19 mégis a hájas tudosokra meg tata professzorokra jellemző meg az őszülő kappanokra.
20-30 évest még nem lattam kopaszodni.
40 feletti ffiak meg jobb ha mar nem is csinálnak gyereket
"20-30 évest még nem lattam kopaszodni."
Hát akkor néha ki kellene menned az emberek közé is!
A kopaszodást főként a DHT nevű hormon okozza, a tesztoszteron egy "fajtája, amire allergiásak a hajhagymák. Mivel a tesztoszteron a fő férfi hormon, mondhatjuk úgy is, hogy a férfiasabb férfi kopaszodik ;)"
ÉS a hajhagymák érzékenysége (ez fontos, tehát nem tudsz egyértelműen DHT-szintet becsülni a kopaszodás előrehaladottságából)
Párom is kopaszodik (igaz, csak elől), sőt kapaszkodj meg, még őszül is. :)) Láttam képet róla még fiatalabb korában, de számomra sokkal férfiasabb így.
Ja, és nem vállalkozó. :D
Van, akinek jól áll, akinek meg nem, az lehet, hogy jobban jár, ha letolja kopaszra. De 1000 más dolog van, ami egy férfit vonzóvá tehet, szóval lehet kompenzálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!