Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol szoktatok mostanában ismerkedni?

Figyelt kérdés
2021. febr. 9. 19:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Sehol, ahogy járvány elott is.
2021. febr. 10. 12:07
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
#10: 10-ből 9 nő fapofával jár-kel mindenütt, vagy belebújik a telefonjába, ebből aztán döntsd el, hogy akar-e ismerkedni vagy nem. Utána meg jön a nagy sírás-rívás a nők részéről, hogy a mai férfiak miért nem kezdeményeznek. Hiányzik a francnak ez az egész komédia, sokan inkább maradnak egyedül, mint hogy a nők egymásnak is ellentmondó elvárásainak próbáljanak megfelelni.
2021. febr. 10. 12:12
 13/20 anonim ***** válasza:
86%

noss...

- Üzletekbe ne akarjatok ismerkedni mert oda vásárolni járok és ciki...

- Utcán ne mert sietek megyek valahová és gáz...

- Buszon közlekedési járműveken ne gyere oda mert zavaró sokan vannak mindenki látja és gáz

Szóval maradnának a klubbok szórakozóhelyek, de ott is van sok embernek kifogása, hogy nem azért járok oda, hogy ismerkedjek hanem bulizni szórakozni kikapcsolódni....

De talán még itt van a legnagyobb esély rá.

Nade mivan aki nem szeret ilyen szórakozóhelyekre járni?

Marad a társkereső? Ahol k**úrvanagy a választék és hatalmas a szórás?

Noss akkor hol a fenében szeretnének a kedves nők ismerkedni, hol a legjobb nekik/nektek ha leszólít oda megy az ember??

Vagy várj! Ha jóképű sármos a faszi akkor bárhol igaz?

2021. febr. 10. 12:21
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem,idegennel,nem ismerkedem,akkor sem,ha sármos és gazdag.

Nem vagyok k.

2021. febr. 10. 16:20
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

És, hogy legyen valaki ne idegen? :)

Először mindenki az.

2021. febr. 10. 16:28
 16/20 anonim ***** válasza:

Pl.munkatárs,ismerős ismerőse,stb

Az internetes társkereső azért más,mert ott kimondottan ilyen céllal van mindenki.

2021. febr. 10. 16:50
 17/20 anonim ***** válasza:
Érdekes én a helyi boltban (kisváros) hallotam, ahogy egy idősebb férfi elkezd bókolni egy csinos nőnek. Úgy örült neki, hogy hihetetlen, mondta az úrnak, mennyire szebbé tette a napját, stb. Pedig olyan nő volt, aki nem szorul random emberektől bókokra.
2021. febr. 10. 18:34
 18/20 anonim ***** válasza:
Honnan tudod a mai világban, hogy ki a normális. Mivel ilyen selejt társadalomban élünk, kétféle opció lehet: 1. az illető hülye, 2. az illető azt hazudja, hogy ő nem hülye
2021. febr. 10. 19:34
 19/20 anonim ***** válasza:

Így van én is egyetértek azokkal akik azt mondják, hogy = A nők leszólják, hogy a mai férfiak milyen félénkek, mert nem kezdeményeznek, de ha meg oda megy ismerkedni egy férfi, akkor mindig jönnek a nőktől a kifogások, hogy boltban nem ismerkedek, utcán sem....stb...

Discoban nem lehet ordítozva beszélgetni, és sokan nem járnak klubokba. Én is csak évente 3-4-szer megyek el táncolni discoba, de nem azért, hogy ismerkedjek.

2021. febr. 10. 19:59
 20/20 anonim ***** válasza:
sehol
2021. febr. 11. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!