Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol szoktatok mostanában ismerkedni?
noss...
- Üzletekbe ne akarjatok ismerkedni mert oda vásárolni járok és ciki...
- Utcán ne mert sietek megyek valahová és gáz...
- Buszon közlekedési járműveken ne gyere oda mert zavaró sokan vannak mindenki látja és gáz
Szóval maradnának a klubbok szórakozóhelyek, de ott is van sok embernek kifogása, hogy nem azért járok oda, hogy ismerkedjek hanem bulizni szórakozni kikapcsolódni....
De talán még itt van a legnagyobb esély rá.
Nade mivan aki nem szeret ilyen szórakozóhelyekre járni?
Marad a társkereső? Ahol k**úrvanagy a választék és hatalmas a szórás?
Noss akkor hol a fenében szeretnének a kedves nők ismerkedni, hol a legjobb nekik/nektek ha leszólít oda megy az ember??
Vagy várj! Ha jóképű sármos a faszi akkor bárhol igaz?
Nem,idegennel,nem ismerkedem,akkor sem,ha sármos és gazdag.
Nem vagyok k.
És, hogy legyen valaki ne idegen? :)
Először mindenki az.
Pl.munkatárs,ismerős ismerőse,stb
Az internetes társkereső azért más,mert ott kimondottan ilyen céllal van mindenki.
Így van én is egyetértek azokkal akik azt mondják, hogy = A nők leszólják, hogy a mai férfiak milyen félénkek, mert nem kezdeményeznek, de ha meg oda megy ismerkedni egy férfi, akkor mindig jönnek a nőktől a kifogások, hogy boltban nem ismerkedek, utcán sem....stb...
Discoban nem lehet ordítozva beszélgetni, és sokan nem járnak klubokba. Én is csak évente 3-4-szer megyek el táncolni discoba, de nem azért, hogy ismerkedjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!