Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol szoktatok mostanában ismerkedni?

Figyelt kérdés
2021. febr. 9. 19:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
71%
A Lidlben.
2021. febr. 9. 19:34
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Vírus előtt és után se nagyon ismerkedtem neten kívül.
2021. febr. 9. 20:19
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Itt.
2021. febr. 9. 20:25
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Itt (kb. nulla eredménnyel), Facebook Datingen (szintén nulla eredménnyel), Badoo-n (szintén nulla eredménnyel).
2021. febr. 9. 20:52
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Mivel vírus előtt sem jártam klubbokba szórakozni, se nagy bulikba, így ugyanott ahol eddig.

És szerintem sok embernek semmit nem változtatott az ismerkedési lehetőségein a vírus.

2021. febr. 9. 22:02
 6/20 anonim ***** válasza:
0%

Első: rettentő gáz,undorító

A múltkor próbálkoztak nálam (pedig csúnya vagyok,és többnyire morcos is).

Nagyon szomorú,hogy már a Lidl- ben is tartani kell ettôl.

Értem én,hogy nincs hol,de ez akkor is gáz.

Ne tedd.

2021. febr. 9. 23:34
 7/20 anonim ***** válasza:
73%
#6: Akkor meg ne sírjanak a nők, hogy a mai férfiak töketlenek, nem tudnak/mernek kezdeményezni stb.
2021. febr. 10. 09:07
 8/20 anonim ***** válasza:
52%

A lidl baromira nem ismerkedésre való.

Olyan,mintha Linkedinen ráírsz valakire kimondottan ismerkedési szándékkal,de még annál is gázabb,mert ott nem lihegsz az arcomba,egy centire.

Odamész egy ismeretlenhez,lehet a férje ott áll fél méterrel arrébb.

2021. febr. 10. 09:15
 9/20 anonim ***** válasza:
45%
#8: Bárhol lehet ismerkedni, utazás közben, boltban, munkahelyen, csak akarat és nyitottság kell hozzá. A nők nagy része csak sipákol, hogy mennyire szar nekik egyedül, meg a mai férfiak milyen szar alakok, mert nem kezdeményeznek, de ha meg kezdeményezni akarunk, akkor mindig jönnek a nőktől a kifogások, hogy "utcán nem, mert...", "boltban nem, mert...", "munkahelyen nem, mert...", ""szórakozóhelyen nem, mert...". Egyébként meg akárhol kezdeményezünk, akkor is megvan az esélye annak, hogy az illető nő kapcsolatban/házasságban él.
2021. febr. 10. 09:19
 10/20 anonim ***** válasza:

De fogd fel ember,valaki akar ismerkedni,valaki nem.

Ha ismerkedsz,ne tedd ízléstelenül,pláne ne járványhelyzetben,hogy az arcomba lihegsz.

Még jó,hogy rajtam volt a maszk,és azonnal elmentem onnan.

Ugye illene a másfél métert is betartani.

Mérd fel,normális távolságban,mormális,semleges kommunikációval,hogy az adott illető akar- e beszélgetni,vagy sem.

Ha nem,tartsd tiszteletben.

2021. febr. 10. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!