Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A külső ennyit számítana a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A külső ennyit számítana a mai világban?

Figyelt kérdés

23 évesen nem volt sem kapcsolatom,sem csók,de még egy randimeghívás sem.Igazság szerint nem sokat járok el otthonról,inkább csak néha kávézókba barátnőkkel.Viszont sem gimiben,sem egyetemen,sem munkahelyen nem érdeklődtek irántam még soha.

Eddig nem igazán tulajdonítottam neki jelentőséget,de ma eléggé elgondolkodtam ezen.

Nem vagyok szép nő,de ez elég ok lenne ehhez? Vagy belsőleg lenne baj velem?

2021. febr. 8. 21:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
8 as akkor az meg egy balek.hiába néz ki jól.
2021. febr. 9. 13:38
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
"Te bitang ronda lehetsz. A bányában is van net?" Na megjött az ügyeletes szadista is.Ettől érzed magad többnek mi?Hogy ilyeneket beirhatsz meg a másikba a bányával beletaposhatsz.Sajnálom a fajtádat.
2021. febr. 9. 13:44
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem kell egy tizest leadnia, mint ahogy valaki írta. Jómagam 172/64 kilóval már gebe voltam, szó szerint. 170/65 tökéletes is lehet, ha edzett.
2021. febr. 9. 20:00
 24/26 anonim ***** válasza:
Én 45 éves vagyok, nekem bejönnél!
2021. febr. 10. 19:51
 25/26 anonim ***** válasza:

Ez a cikk is szerintem pont ide vág. Nők és férfiak is a külsőt nézik elsősorban, kár is szépíteni vagy tagadni.

[link]

2021. febr. 14. 13:29
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem tagadja senki, hogy az emberek szeretik a szépet. De nem csak kizárólagosan a külső számít. Lehet valaki elképesztően gyönyörű, ha közben meg egy elviselhetetlen bunkó, buta, szemét, stb. Ellenben egy átlagos, vagy az alatti személy lehet, nagyon okos, vicces, lehengerlő, a baj az, hogy sokszor a külső miatt nem kap esélyt, hogy megmutassa magát.
2021. febr. 14. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!