Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A külső ennyit számítana a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A külső ennyit számítana a mai világban?

Figyelt kérdés

23 évesen nem volt sem kapcsolatom,sem csók,de még egy randimeghívás sem.Igazság szerint nem sokat járok el otthonról,inkább csak néha kávézókba barátnőkkel.Viszont sem gimiben,sem egyetemen,sem munkahelyen nem érdeklődtek irántam még soha.

Eddig nem igazán tulajdonítottam neki jelentőséget,de ma eléggé elgondolkodtam ezen.

Nem vagyok szép nő,de ez elég ok lenne ehhez? Vagy belsőleg lenne baj velem?

2021. febr. 8. 21:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Rebel Wilson miután lefogyott:

"Azt hiszem, ami igazán megdöbbentő volt számomra, az az, hogy mennyivel másként bánnak velem.

Kezdte egy friss interjúban Rebel, majd így folytatta:

Régen gyakran előfordult, hogy rám sem néztek, de most, hogy jó kondiban vagyok, a pasik például felajánlják, hogy segítik elcipelni az ajtómhoz a bevásárlásom, kinyitják nekem az ajtót, meg ilyenek. Én pedig csak arra gondolok: "Másoknak tényleg ilyen volt eddig is az élete?"

[link]

2021. febr. 8. 22:08
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Tudnál privátban küldeni magadról valamilyen formában képet nekem? Esetleg ha adok e-mail címet nekem úgy is jó. Komolyan kíváncsi vagyok hogy mi alapján titulálod magad "nem csinos" lánynak.
2021. febr. 8. 22:43
 13/26 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék magamról képet küldeni itt.

Nem vagyok kövér,170/65 tehát inkább átlag.

Viszont arcra sem vagyok szép,kisugárzásilag sem.Sokszor tapasztaltam pl,hogy bármennyire vagyok is kedves,nem szoktam szimpatikus lenni elsőre.

Pl barátoktól is sokszor hallottam,hogy "mennyire pozitívan csalódtam benned" és ilyenek.

2021. febr. 8. 23:31
 14/26 anonim ***** válasza:
7%
Azért egy 10-est leadhatnál...
2021. febr. 8. 23:42
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az. De nem elég szépnek lenned, a saját környezeted vonzóbbik feléhez kell tartoznod.
2021. febr. 8. 23:43
 16/26 anonim ***** válasza:
86%

Miért nem edzed magad csinosra?

A csúnya, de csini csajok mindig elkelnek.

2021. febr. 9. 04:48
 17/26 anonim ***** válasza:
87%

SZerintem csak szarul csinálod. Nincs olyan ronda nő, aki ne kelljen valakinek és nem csak szexre gondolok. A legtöbb férfi reálisan méri fel, hogy kinél lenne esélye és velük is próbálkozik többnyire. Szóval neked is simán lehet párod, csak ki kellene mozdulni... mondjuk most nehéz, de majd ha jön a "nyitás". Ne mindig ugyanoda mászkálj el, ne mindig ugyanazokkal az emberekkel és ne mindig ugyanazt csináld.

Vagy regisztrálj társkeresőre. Ott nőként 100X több esélyed van, még te fogsz válogatni...

2021. febr. 9. 06:10
 18/26 anonim ***** válasza:
50%
Ha a testeddel foglalkozol, edzel, barnítod, előnyösen öltözöl, biztos lesz jelentkező figyeld meg! Mivel úgy vettem észre, hogy egy csomó pasi csak a szexből indul ki, ezért a nő testét nezi, akkor érdemes erre a témára ráfeküdni, gyúrni, mert nem baj ha a nő ferfias akkor is jó nőnek tartják majd. Egy szép arcú kövér nő vagy egy csúnya de jó testű között kellene választani az utóbbit választanák sokan. Kövér nővel égő megjelenni égő, egy jó testűre meg büszkék is lesznek. Nagyon sokan írták itt is, mindegy, hogy milyen, csak vékony nő legyen. A rövid hajat sem szeretik túlzottan, ha ez segít.
2021. febr. 9. 06:32
 19/26 anonim ***** válasza:
16%
Te bitang ronda lehetsz. A bányában is van net?
2021. febr. 9. 07:31
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Le tudod írni, hogy konkrétan mi az, ami nem tetszik magadon? Az alakod milyen? Az arcod, orrod, fogaid, szemed? Milyen a hajad? Öltözködésed? Szóval mi az, ami alapján "nem szépnek" ítéled magad?
2021. febr. 9. 07:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!