Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Illik vagy sem megkérdezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illik vagy sem megkérdezni egy hölgyet hogy miért nem vagyunk szimpatikusak a számára?

Figyelt kérdés
Régóta egyedül élek.Szeretnék egy olyan nővel megismerkedni akinek a személyisége ösztönöz , ha rá gondolok erőt érzek és szeretetet, őszinteséget. Megismerkedtem egy hasonló kivételes lánnyal, valóban régóta kerestem már ezt egy lányban,de sajnos nem találtam olyan nőt aki korban is közel áll hozzám. Nagyon örültem. Nem akartam elkapkodni semmit. Úgy éreztem szimpatikus vagyok neki. Nem vagyok túl jóképű ezért örültem hogy a belső tulajdonságaim teccettek meg neki. Úgy gondoltam elhívom valahová egy kávéra de nemet mondott, azt mondta most ismerkedik valakivel. Egyenes és őszinte válasznak gondoltam.Maradt a baráti kapcsolat. Tudom hogy még keresi az igazit. Szeretném tudni hogy miért nem kaptam egy esélyt.Ebben az esetben szabad megkérdezni hogy miért is nem voltunk szimpatikusak? Szeretném tudni. Tanulságos lenne számomra és segítene tovább lépni. Lehet ezen vannak akik gyorsan túl lendülnek , sajnos én egy ennyire kíváncsi ember vagyok. Hölgyek válaszát várom első sorban, de persze az urak tanácsait is szívesen fogadom. A válaszokat előre is köszönöm.

2021. febr. 6. 11:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
16%

#9++

Valószínűleg egyszerű a képlet, ő jobb kinézetűt remél magának. Azt az egyet felejti el, hogy 40 éves koráig fogja valószínűleg vadászni azt, aki neki megfelel külsőre ÉS belül is rendben van.

2021. febr. 6. 13:48
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok üzenetet. Gondolkoztam. Arra jutottam,hogy lehet több kárt okozna ha megkérdezném.Talán eltávolodna tőlem és megingana a bizalma bennem.Ezt nem szeretném. Hisz semmi rossz dolgot nem tettünk amiért érdemes elveszíteni a bizalmat. Szeretném ha megbízna bennem továbbra is. Szeretném ha boldog lenne, és talán nekem is jobb így most.Boldogabb nem leszek.De nem veszítek el egy számomra fontos, jó embert.Később évek múlva már nem merem majd megkérdezni. Köszönöm a válaszokat. Sziasztok.
2021. febr. 6. 18:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!