Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nektek miért tetszenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek miért tetszenek jobban a mackós férfiak mint a magas és vékony férfiak?

Figyelt kérdés
2021. febr. 6. 08:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%

Nem teljesen izmos, de azert latszik, hogy sportol rendszeresen. Azok ferfias alkatok.

A tul izmos és vekonyak nem tetszenek.

2021. febr. 6. 09:21
 12/21 anonim ***** válasza:
60%
Nem tetszenek jobban. Sőt, a mackós férfiak egyáltalán nem tetszenek.
2021. febr. 6. 09:22
 13/21 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudom megindokolni, egyszerűen csak jobban tetszenek. Amikor elképzelem, hogy hozzábújok és megölel, akkor valahogy pozitívabb érzések jutnak eszembe- meleg, puha, erős ölelés, ami teljesen körbevesz, ellentétben egy csontosabb pasival, aki nem is tud teljesen beborítani, meg nem is olyan puha hozzábújni. Ez egyéni preferencia, nem általános alapigazság.
2021. febr. 6. 09:32
 14/21 anonim ***** válasza:
77%
azert nem artana tudni, kinek mit takar a ‘vekony’ es mit a ‘mackos’. alapvetoen en a normal alkatot preferalom, se a tul vekony, se a pocakos nem jon be. de nem mindegy, hogy valaki egyszeruen csak vekonyabb alkat, de mondjuk van szeles valla, jo kiallasa, izmosabb combja vagy konkretan olyan, hogy vekonyabb mint en. az utobbi nem tetszik. nem vagyok kover, atlag-vekony hataran mozgok, de ahogy a 3. valaszolo is irta, az nagyon kiabrandito, ha a pasi konretan sovanyabb nalam. akkor mar inkabb a mackos, de azt se nagyon szeretem, ha valaki elhagyja magat es nagy belet noveszt, mert o igy ‘ferfias’.. mostani pasim inkabb mackosabb, de fogynia kene igazabol.. viszont az ember altalaban nem (csak) az alkat alapjan valaszt maganak part jobb esetben, tehat valamennyire rugalmas vagyok fel es lefele is.
2021. febr. 6. 10:00
 15/21 anonim ***** válasza:
77%
Miért vannak lepontozva azok a válaszolók akik a feltett kérdésre válaszolva elmondják, hogy miért a mackósok jönnek be? Nem kötekedni akarok, de tényleg érdekel, mivel ez nem vitakérdés, az emberek saját véleményére kérdeztek rá. Ezt miért kell lepontozni?
2021. febr. 6. 11:04
 16/21 anonim ***** válasza:
33%
Nekem alapvetően a nagyon vékonyak szoktak tetszeni, de volt már alacsony, ducibb barátom. Nem ez az elsődleges szempont nálam.
2021. febr. 6. 11:56
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is bejön alapvetően a magasság, de a "mackós alkat" engem lelomboz.
2021. febr. 6. 12:10
 18/21 anonim ***** válasza:
41%
A hájban mi a vonzó ?
2021. febr. 6. 12:12
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert én is magasabb és ducibb vagyok ( nem 100 kilos azért ) mellettem egy cingàr férfi egyszerűen hülyén nèz ki.
2021. febr. 6. 12:23
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem a magas, vékony férfiak jönnek be, mivel én is magas, vékony vagyok nőként. De vagy nálam jóval alacsonyabbak találnak meg vagy kövérek.
2021. febr. 6. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!