Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még badoon, tinderen kívül értelmes
használható társkereső?
"értelmes használható társkereső" :DD Jót röhögtem, köszi :D
2021. febr. 4. 12:58
igen, a legtöbb oldalon ugyan azok az emberek vannak fent :D
2021. febr. 4. 14:10
3 ez nem igaz.én jó szintet ütök meg mégis irreális igényeik vannak ott a nőknek.ezért nincs párkapcsolatom onnan.csak ilyen kisebb dolgok vagy évekig összejárás.élőből is több sikerem volt mint arról a szarról.egyáltalán nem garancia a jó szint semmire mert irreális a válogatás ott.
2021. febr. 4. 15:20
Egyiket se használd, akkor jársz a legjobban.
2021. febr. 4. 17:35
15/20 A kérdező kommentje:
Elég bunkó lekezelo válaszok jöttek.
Eleg bena kerdes, mintha szamitana, hogy melyik platformon leszel ugyanolyan sikertelen. Tokmindegy, a luzersag veled egyutt vandorol az osszes platformra.
2021. febr. 5. 14:37
Egyik sem jó
Badoo : Nem válaszolnak
Tinder: Prostik, gold diggerek - Nem válaszolnak, ghostingolnak
Randivonal: 40+-os társkereső
Elsőtalálkozás: Itt már válaszolnak, de az átlagéletkor itt is 40 fele közelít, kevés felhasználó
2021. febr. 7. 09:19
Hú, kérdező, sajnálom, tényleg genyó válaszok jöttek. :D Valószínűleg rossz tapasztalatokból szólnak. Én tinderen ismertem meg a barátomat, akivel két és fél éve együtt vagyunk. Mindig is szkeptikus voltam ezekkel a sz*rokkal kapcsolatban, és egy rakás előítélettel regisztráltam. De igazából a társkeresők többsége nem elérhetetlen k*rva vagy prosti, nem szekszuális ragadozó férfi, egyszerűen csak magányos, sokszor meglehetősen sérült emberek. :D Abban igazat adok az előttem szólóknak, hogy a sikerességedet nem biztos, hogy a használt alkalmazások számától kell várni... Én nagyon szurkolok neked! :) 27/L
2021. febr. 9. 00:29
3 nem feltétlen.amugy a tinder nezezen nevezhető értelmesnek.a badoo se nagyon.csak sokan vannak és a sokból nagyobb eséllyel találhatsz.de nem az oldal minősége miatt van ez hanem a nők mennyisége miatt.
2021. febr. 9. 13:36
A randivonal elég jó, emberi + jó a szűrő, de tényleg az idősebbek platformja.
Szerintem életben érdemesebb ismerkedni, ha éppen nem kell maszkot hordani :(
2021. febr. 10. 07:53
Kapcsolódó kérdések: