Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van leszbikus társkereső ami használható és nem alacsony szellemi színvonallal rendelkezik? Mert én már lassan feladom.
Kipróbáltam a pinkvanillát a chat.hu oldalt , fb csoportokat de egyszerűen nem találok olyan lányt akivel normális témákról el lehet beszélgetni. Valószínűleg ők is feladták mert őszintén kiábrándító némely lány. Vagy szexet akarnak vagy privát (had ne mondjam milyen) kép cserét akarnak. Hiába tüntem fel az adatlapomon ,hogy nem a testiségre megyek de mintha a falnak beszélnék. Szóval a saját korosztályomból szeretnék beszélgetni, ismerkedni lányokkal (20-28 éves korosztály).
Valaki esetleg tud ajánlani egy rendes színvonallal rendelkező társkeresőt leszbikusnak?
Attól félek magasra teszem a mércét..
25/L
Ez jó ötlet köszi!
Budapesten élek :)
Bp és környékéről szívesen fogadok leveleket beszélgetés céljából :)
Ezen az oldalon azért légy óvatos,elég sok itt is a nem teljesen százas kategória.. Társkeresőn eleve nem társat keresnek 80%ban csak testiséget nemtől független,kettő ezeken már ma a nagyon alja kultúra barbár van többségében.
70F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!