Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire lent van a színvonal, hogy a társkeresőkön nem lehet visszaírni egy nemleges választ?
Azt bírom, hogy nagyok sokan el vannak szállva maguktól, hogy ők értelmeset keresnek vagy IQ+EQ kiírások tömkelege, de annyira már nem futja, hogy visszaírjon, hogy bocs de nem vagy valami hasonló.
Természetesen tisztelet a kivételnek!
Ezzel nem értek egyet. Nem sértődnék meg ha visszaírna egy nemet, ahogy volt már rá példa. Arra is, hogy én írtam vissza nemet. Nem bántott meg ezzel soha senki, de megadta azt az alapvető tiszteletet, hogy reagált az ismerkedési szándékra.
Az a gáz, hogy amikor visszaírtam valakinek, hogy nem szeretnék ismerkedni, akkor jött a válasz elég sok esetben, hogy köszöni hogy legalább visszaírtam.
Érdekes kérdés, kíváncsi leszek a kommentekre, azért ebből is sokat le lehet szűrni, hogy kinek mi a mentalitása.
Én azt mondom, hogy mindenki tegye fel magának azt a kérdést, a hétköznapokban elvárja a tiszteletet másoktól? A válasz igen lesz. Legyen az főnök, csaladtag, barát stb. Akkor ha elvárja tegyen meg annyit, hogy ő is megadja másoknak, akár csak 2 szó visszaírásával, mégha az nemleges is lesz.
Szia
Nekem is már köszönték meg hogy legalább vissza írtam egy nemet.
Amúgy én például csak azoknak nem írok viszza és tiltom őket akik úgy kezdik a beszélgetést hogy de leszopnának és társaik, vagy hogy most van helye és mennyek át huncutkodni.
Olyan is volt hogy én nem kaptam választ pedig többször is ráírtam aztán amikor kérdőre vontam egyszerűen csak letiltott.
Eleinte visszaírtam, hogy "kösz nem". Választ csak egyszer kaptam, nem volt valami pozitív azóta ha valaki nem tetszik nem írok vissza.
Ha nincs válasz az is válasz szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!