Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, létezik az a kapcsolat számotokra, amelyben előnyt jelent, ha a pasi biszex vagy enyhén transz hajlamú?
Figyelt kérdés
2021. jan. 31. 15:12
11/19 anonim válasza:
Online társkeresés alkalmával volt olyan férfi már 30+ évesen, aki nem tudott megbarátkozni a biszexualitásával. Egyébként semmi probléma nem volt vele, mert szimpatikus volt, de amíg nincs teljesen tisztában azzal mit akar és nem fogadja el önmagát, addig párkapcsolati téren mindig lesznek problémái. Szóval szerintem nincs azzal semmi baj, ha valaki biszexuális csak pontosan tudja, mit szeretne.
12/19 anonim válasza:
Kizáró ok mindkettő. Nincs velük bajom mint emberrel de párkapcsolatra nem. Egy nő azaz én elég egy kapcsolatomba.
14/19 anonim válasza:
13-as vagyok, bocs annyira hátrány, hogy kizáró ok.
15/19 anonim válasza:
Nálam előny/semleges, ha a pasi is bi, mert én is az vagyok.
A transzság sem zavar annyira, bár nem tudom, mi az enyhe. Az "alkalmanként nőnek öltözik" az oké. A "polgárpukkasztóan szőrös lábbal, kilógó hassal, szakállal magassarkút, miniszoknyát hordva vonulgat" az nem. Ha pedig nő akar lenni és el is indul a változás útján, felőlem az is oké, de az már nem "enyhe hajlam". A transzság hátrány, ha az illető nem fogadja el magát és mindig csak a rosszat látja az egészben, de, ha megbékél magával, akkor huszadrangú tényező számomra. Ha minden más oké, felőlem lehet rosszul attól, hogy transz és ilyen-olyan a teste, de el tudok képzelni olyan szituációt, hogy annyira beidegesedek egy idő után ettől, hogy szakítok emiatt az adott férfivel.
16/19 anonim válasza:
Nem. A bi nem érdekelne, a transz nálam kizáró ok.
17/19 anonim válasza:
A személyiségzavaros, nemi identitás zavaros emberek taszítanak. Orvosra van szükségük.
18/19 anonim válasza:
olyan nőknél akik szeretnek férfiaknak a hátsó feltájába feldugni dolgokat ott biztos .
19/19 anonim válasza:
Nem. Szerelmi kapcsolatban kizáró ok, baráti-haveri kapcsolatban hátránynak nem hátrány, de előnynek sem előny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!