Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itteni férfiak akik nem keresnek minimum 400 ezret (átlag belépő pénz, legtöbb női ismerős is megkeresi), ti hány munkahelyen, másodállásban dolgoztok, hogy megfeleljetek magatok elvárásainak (főleg) vagy a párotoknak?

Figyelt kérdés
Azért kérdem, mert épp a napokban hallottam kb 17 férfi ismerőstől (vagy rokonoktól hogy ismerőseik hol dolgoznak még), hogy a legtöbb 2-3 helyen dolgozik legalább, akik nem keresnek sokat (400 alatt, ezt ők mondták, hogy azalatt élni sem szabad). Sok pizzafutár, maszekolnak-ácsolnak, nyáron légkondit szerelnek be, vagy napelemet, sokan jó pénzekért fotóznak, lakásokat dekorálnak jó pénzért, vagy felszolgálók (ha épp nyitva van az étterem), stb. De mind az jött ki, hogy szinte mindenkinek van legalább 2 munkahelye, 8 órás egy, 4-6 órás másik/nap. Plusz szombaton is. Sok mondta hogy a párja csak így tud rá férfiként felnézni, ha pl jogászként kap 320 at, az éhenhalni is kevés, ezért kell menni utána még pl személyi edzőnek (ha nyitva a kondi), stb.
2021. jan. 28. 21:21
1 2 3 4 5 6
 41/60 A kérdező kommentje:
Persze itt a gykn mindenki 400 felet keres, mégis azt látom, hogy 10/9 ismerős aki efelett keres, na azoknak 5 percük alig van reggel 8 és este 7-8 között (mondjuk 5-6 ra otthon vannak, még házimunka, esetleg gyerekkel való foglalkozás), hogy fellépjenek a netre. De a gykn ez mindenkinek megy. Ez egy új hiper világ, ahol nem dolgoznak, neteznek egész nap és keresik a nagy lét. Mondom úgy, hogy én vidéken 250 et kapok egy egyetemen egy kis laborban...
2021. febr. 4. 19:55
 42/60 anonim ***** válasza:
54%

Vagy csak tanult! De ez most mindegy! Tanulás nélkül is lehet jol keresni, csak ugy nehezebb (szerintem) akinek ment úgyis, az respect

En a 350-400at tartom átlagnam. 500-550.re már nem huznám a számat egyébként. Az én ismerettségi körömben ez az átlag.

500-800 körül. Mind multinál dolgozik.

2021. febr. 4. 19:56
 43/60 anonim ***** válasza:

37! pont mert ez egy anonim oldal! Így mocsok könnyű bármit mondani és utána ki ellenőrzi, hogy igaz-e? Senki.

Meg én annyit szoktam mondani, hogy nem ok nélkül van a mediánbér nettó 200-250 között, tehát a teljes állásban dolgozók többsége e körül keres.

2021. febr. 4. 20:01
 44/60 anonim ***** válasza:
100%

42! Jópofa vagy te is, mert nem veszed észre, hogy amiről te beszélsz, az egy igen kis szeletkéje a magyar dolgozóknak.

Szedjük össze a kritériumokat!

Te Budapesten élsz és dolgozol valamelyik multi helyi részlegénél, igazgatóságánál. Nem vagy már pályakezdő, és az ismerőseid sem, beszéltek legalább angolul-németül elég jól, és van egy mester diplomátok gazdasági/műszaki területen.

Stimmelnek a kritériumok?

Mert akkor ti a legjobban kereső magyarok vagytok gratulálok, örülj neki, hogy egy ilyen elitnek vagy a része.

De fogadd már el, hogy vidéken akár multinál is, akár ugyanilyen kvalitásokkal kevesebbet lehet keresni, sőt ha valaki nem ilyen pénzügyi/infós/mérnöki területen dolgozik, akkor hatványozottan zuhan a fizetése diploma ide, évek oda, nyelvtudás ide.

ezért van az, hogy a mediánbér 200-250 között van. Ne abból a marginális kisebbségből indulj ki, akik között te mozogsz. A társadalom kb. 90%-a alattatok van fizetésben.

2021. febr. 4. 20:06
 45/60 A kérdező kommentje:

En a 350-400at tartom átlagnam

Ez Budapest, ott tényleg 300-350 között van, vidéken -100.

2021. febr. 4. 20:07
 46/60 anonim ***** válasza:
90%

Vidéki nagy város! Pesttől 60km.re

De igen, stimmelnek a kritériumok. (Kivéve, hogy sima alap diplomám van)

Igen, 3 nyelven beszelek. De az ismerettségi körömben is minimum a ket nyelvismeret. Az angol meg alap!

Sokat tanultunk azért, hogy ideáig eljussunk. De a netto 350-400as fizetest eleggé átlagnak érzem. A sori dolgozók is netto 280-300 körül keresnek.

2021. febr. 4. 20:13
 47/60 anonim ***** válasza:
100%

Én debreceni vagyok, itt nettó 200 az átlag, én a 250 ezremmel már tök jól keresek, pedig van diplomám és 2 nyelvtudásom.

350 ezret errefelé már nagyon kevesen keresnek, 150-170 ezret inkább.

2021. febr. 4. 20:13
 48/60 anonim ***** válasza:
Milyen teruleten dolgozol?
2021. febr. 4. 20:21
 49/60 anonim ***** válasza:

46! Ritka elit helyen mozoghatsz akkor ha egy Bsc-vel ennyit összeszedsz, pláne vidéken.

A sori dolgozók nem keresnek ilyen jól, vagyis akit én ismerek gyári melós egy sem, egy szakmunkás pl. egy vegyésztechnikus egy vegyi üzemben az megkeres ennyit, betanított munkás nem, pedig én is vidéki nagyvárosban lakom, és ismerem a gyárainkban dolgozók fizetését, már úgy nagyjából.

2021. febr. 4. 20:22
 50/60 anonim ***** válasza:
Én sem tudom elképzelni, hol keresnek havi 280-300 ezret a sori dolgozók. Itt Gyiken sokszor olvastam már, de mikor megkérnek valakit, hogy nevezzen már meg csak egy ilyen céget, soha senki nem válaszolt még....
2021. febr. 4. 20:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!