Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itteni férfiak akik nem keresnek minimum 400 ezret (átlag belépő pénz, legtöbb női ismerős is megkeresi), ti hány munkahelyen, másodállásban dolgoztok, hogy megfeleljetek magatok elvárásainak (főleg) vagy a párotoknak?

Figyelt kérdés
Azért kérdem, mert épp a napokban hallottam kb 17 férfi ismerőstől (vagy rokonoktól hogy ismerőseik hol dolgoznak még), hogy a legtöbb 2-3 helyen dolgozik legalább, akik nem keresnek sokat (400 alatt, ezt ők mondták, hogy azalatt élni sem szabad). Sok pizzafutár, maszekolnak-ácsolnak, nyáron légkondit szerelnek be, vagy napelemet, sokan jó pénzekért fotóznak, lakásokat dekorálnak jó pénzért, vagy felszolgálók (ha épp nyitva van az étterem), stb. De mind az jött ki, hogy szinte mindenkinek van legalább 2 munkahelye, 8 órás egy, 4-6 órás másik/nap. Plusz szombaton is. Sok mondta hogy a párja csak így tud rá férfiként felnézni, ha pl jogászként kap 320 at, az éhenhalni is kevés, ezért kell menni utána még pl személyi edzőnek (ha nyitva a kondi), stb.
2021. jan. 28. 21:21
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
32%

8 Na ja, a saját zsebemben jobban szeretek turkálni, felszabadítóbb, ha nem kell megindokolnom, hogy mit kezdek azzall amiért megdolgoztam. Mondjuk normális ember szerintem külön tartja a pénzét a párjától a rezsit és a kaját kivéve. Legalábbis az általam ismert gazdagabb emberek nem akkora hülyék, hogy engedjék valami élősködő által leszoppantani az egyenlegüket. Valószínűleg pont azért is tehetősebbek, mert van pénzkultúrájuk.

Azért sajnos vagy nem, 400-500 ezres fizu és a vele járó megtakarítás nem számít komoly vagyonnak. Jól lehet belőle élni, főleg ha a pár mindkét tagja visz ennyit haza, de azért be kell osztani és nem lehet csak úgy elesztelenkedni, mint ahogy itt feltüntetik egyesek. De ha csak az egyiknek van ennyi, a másik meg 150-200-as béren tengődik, akkor kizártnak tartom, hogy egy átlagos életszínvonalon kívül bármi biztosított legyen nekik.

Mi nagyjából azonos összeget keresünk, stabil 100-as megtakarításunk van, az tény, de az évente is alig több, mint egymillió... És mellette simán elmegy a maradék fizetésünk az alap dolgokra: jó minőségű étel, kényelmes használatból adódó rezsi, néha kocsiBÉRLÉS, átlagos mennyiségű ruha, kutyának ez-az, havonta egy fodrász, némi szórakozás, évente egy balatoni nyaralás. Pont számoltuk, hogy egy kocsit fenntartani már nekünk is sok lenne. Szóval nem, fejenként 300-400 ezer egy párnak egyáltalán nem olyan sok pénzt, mint ahogy azt hiszitek. Egy kényelmes élethez elég, de egy golddigger lesajnálna azért. Főleg, hogy nem élek ilyen dolgokkal, mint szoli, körmös és egyéb giccsek, illetve a covid előtt is itthon edzettem... :) ezek már nekem nem férnének bele ahogy a kocsi sem. Pontosabban de, de akkor nem lenne megtakarításunk semmi.

2021. jan. 28. 21:44
 12/60 anonim ***** válasza:
98%
Eljutottam már a felnőtt szintre, ahol nem akarok másnak megfelelni, csakis saját magamnak.
2021. jan. 28. 21:46
 13/60 anonim ***** válasza:
18%
A férjem mindig azt mondja, hogy: "ha nem tudod megteremteni a családodnak a megfelelő anyagi szuksegleteket (autó, ház, megfelelő környezet, minőségi élelmiszer, évi 2-3 nyaralás, tehát egy atlag szintet) - úgy, hogy (ÁTLAG) fél5kor letszed a billentyüzetet, akkor valami baj van, akkor ott változtatni kell"
2021. jan. 28. 22:04
 14/60 anonim ***** válasza:
91%

"ha nem tudod megteremteni a családodnak a megfelelő anyagi szuksegleteket (autó, ház, megfelelő környezet, minőségi élelmiszer, évi 2-3 nyaralás, tehát egy atlag szintet) - úgy, hogy (ÁTLAG) fél5kor letszed a billentyüzetet, akkor valami baj van, akkor ott változtatni kell"

Ez mióta ÁTLAG? Amit itt te leírsz az egy NAGYON jó módú felső középosztálybeli vagy egyenesen gazdag család életszínvonala. Ez így a magyarok cirka 80%-ának elérhetetlen.

2021. jan. 28. 22:07
 15/60 anonim ***** válasza:
100%

Fura ez a Gyakorikérdések...

Itt egyes kérdéseknél mindenki szerencsétlen...

De ha pénzről van szó akkor mindenki minimum 500 at keres és mindenki diplomás, és gyönyörű élete van

2021. jan. 28. 22:13
 16/60 anonim ***** válasza:
100%
15! Pontosítsunk! Itt diplomával 500-at keresni nem menő, nyolc általánossal hazavinni a félmillát az a nagy valaki! 🤣
2021. jan. 28. 22:17
 17/60 anonim ***** válasza:
100%

15 vagyok.

Igazad van 16 🙂

És akinek nincs diplomája az itt ezen oldalon buta, intelligenciája nulla.

Ide ír 20 ember akik más kérdésnél szintén mind válaszolnak..ott viszont egyiknek sincs se párja se férje, a java otthon lakik...

2021. jan. 28. 22:24
 18/60 A kérdező kommentje:

15! Pontosítsunk! Itt diplomával 500-at keresni nem menő, nyolc általánossal hazavinni a félmillát az a nagy valaki! 🤣

Pár hónapja volt mennyit keresel kérdés, volt 18 válasz, abból két hidegburkoló is írt, egyik 1.1 másik 1.3 milliót keresett, jobb hónapokban másfél millát.

2021. jan. 28. 22:26
 19/60 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem, miért akarnak az emberek újranyitást, ha mindenki ilyen gazdag.
2021. jan. 28. 22:27
 20/60 A kérdező kommentje:
2021. jan. 28. 22:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!