Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem kifejlődött bennem a lenézés a férfiak
iránt. Ez változhat és lehet párom?
11/34 A kérdező kommentje:
Miért vagyok troll? Mert nem hagyom magam? Akinek nem tetszik az alapállásom, húzzon el! Nem kötelező ideírni semmit. És nem, nem a Tescóban keresgéltem és nem is szigorúan a saját korosztályomban, hanem alatta és fölötte is. Én rugalmas vagyok ebben.
És NEM, nem a fehér lovon érkező herceget várom, hanem valakit aki letett annyit az asztalra mint én, kemény munkával.
A trollozás meg nagyon unalmas, sokadik kérdésnél futok ebbe bele, szerintem totálisan kontraproduktív.
Én férfiként 24 évesen úgy érzem, hogy már elég sok mindent elértem a korom ellenére. Nekem ilyen problémáim azért nincsenek, mert kicsit konzervatívan állok a dolgokhoz, így az általad felsorolt - főként karrierista, egzisztenciális, határozottsági - problémák engem egyáltalán nem érdekelnek egy nőben. Viszont fordítva teljesen meg tudom érteni az aggályaidat, és nem egyszer megfordult már a fejemben az, hogy mennyire nehéz lenne magam mellé párt találni, ha ugyanilyen helyzetben nő lennék. Számomra is megalázó lenne az általad felvázolt helyzet férfiként.
2021. jan. 27. 21:11
Ne sértődj meg, de sztem téged csak a pénz érdekel, azért akarsz diplomás, jólkereső stb. pasit. Így nem lesz párod.
2021. jan. 27. 21:20
Én dolgozok és tanulok, ne féltsél. Éd nem vagyok frusztrált, csak jókat mosolygot az ilyen kis modern Jean d'arc-okon, pedig ő is hol végezte :) inkább neked kéne tanulni, gyerekeket szülni meg házzartást vezetni, és tenni amit a férfiak mondanak :)
2021. jan. 27. 21:21
15/34 A kérdező kommentje:
13, a kérdésem nem a pénzről szólt. Ostoba vagy, ha nem látod az árnyalatokat.
"Nekem 35 évesen 2 diplomám, egzisztenciám, spórolt pénzem, hobbim, céljaim vannak."
És olyan körökben mozogsz,ahol csak a lúzerek találnak be.Aha,persze.Tök életszerű.Kérem a következő trollt!
2021. jan. 27. 21:23
Kellene a francnak egy ilyen nő. Annyi a szerencsénk, hogy itt legalább kiderül, ki mennyire frusztrált és agresszív, kár, hogy a való életben ez nincs a homlokotokra írva, sok mindentől megkímélhetnénk magunkat...
2021. jan. 27. 21:24
18/34 A kérdező kommentje:
16, a köreimben rengetegen vannak, akik jó munka és végzettség mellett is kis pupöxök, nyávognak, nem tudnak tervezni. Egyébként nem szeretnék a munkahelyemen ismerkedni, a baráti köröm legnagyobb része meg az utóbbi 10 évben elhúzott külföldre. Itt a gyakorin csak ilyen 2bites 1 dimenzióban "gondolkodó" emberek vannak?
Én is kétdiplomás nő vagyok, de eszembe nem jutna ilyen troll idiotizmust kérdésként kiírni :D
Hogy lehet, hogy ilyen buta maradtál ennyi iskola elvégzése után?
Mondjuk a fogalmazásodból inkább az jön le, hogy unatkozó pasi vagy, aki nőnek adta ki magát :D
2021. jan. 27. 21:35
Rossz körökben mozogsz vagy rossz helyen keresel. 🤷
Nekem nem volt szerencsére soha szívás a pártalálás. Pedig a férjem 30 fölött talált rám.
2021. jan. 27. 21:37
Kapcsolódó kérdések: