Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi volt az eddigi legdurvább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az eddigi legdurvább szöveg, amivel lekoptattak bennetek?

Figyelt kérdés
2021. jan. 27. 20:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%

Alakuló kapcsolat, vagy szakítás esetén?

Nekem a legdurvább a nincs időm kapcsolatra volt... Semmi extra. :D

Szakításkor viszont rengeteg csúnya dolgot vágott az exem a fejemhez, kiemelni egyet sek tudnék, mind rosszul esett.

2021. jan. 27. 20:07
 2/13 anonim ***** válasza:
77%

Este a tesód piszkosul alámpakolt,úgy ahogy te még soha nem csináltad.

28F

24L aki mondta.

Itt ért végett egy gyerekkori szerelem, több év együttélés után.

2021. jan. 27. 20:08
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Nekem az volt, amikor a csaj nem jött el a 2. randira, utána meg írt nekem Fb-on, hogy azonnal költözzek oda hozzá, mert ő magányos. Rákérdeztem, hogy hol volt, holott én vártam rá, és ő erre azt válaszolta, hogy neki a városi fiúk jönnek be, különben is nem akar egy 60 évessel együtt lenni. Ekkor volt ő olyan 23, én vagy 30. Ráadásul mindig is fiatalabbnak tartottak a koromnál. Ja és persze amikor első randin meghívtam kajálni, akkor semmi sem zavarta. Mondjuk nem is bánom, hogy megszabadultam egy ilyen zakkant nőszemélytől. :)
2021. jan. 27. 20:10
 4/13 anonim ***** válasza:
44%

Valami ilyesmi:

"Menj innen! Most minek jöttél ide?"

De, az jobban fájt, amikor kinevettek.

Azonban nem adom fel, a megaláztatások ellenére is egy gazdag, jó megjelenésű, tanult nőcsábász lesz belőlem. Dolgozom magamon.

2021. jan. 27. 20:22
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Első randin azt mondta a srác, hogy kövér vagyok és gyúrnom kellene hasra meg karra, de ha eljárok kondizni,akkor már az esete leszek és működhet a kapcsolat.😂 (173cm/55 kg) Hát, mondanom sem kell: nem csókcsatával zártuk azt a randit.

Elmúlt 1 hét és rámírt, hogy jó volt a randi és felmehetnék hozzá palacsintát sütni. Ő nem lesz otthon, de mire hazaér készítsek neki palacsintát...hm???

Aztán évek múlva találkoztunk egy szórakozóhelyen, ott is rámnyomult. Mondta, hogy nagyon ismerős vagyok, nem találkoztunk már valahol, én meg rávágtam, hogy de, a fogyiklubban.

Nem is értem, hogy az ilyen férfi mit gondol magáról? Vagy van nő, akinek bejön ez a duma?

2021. jan. 27. 20:23
 6/13 anonim ***** válasza:
34%

Próbáltam vicces lenni és valóban kicsit flörtölni vele, de kiröhögött a barátnője előtt és azt mondta "nem igaz, ez most udvarolni akar nekem". 27-28 éves virgászálról van szó, nem 11 :). Elismerem én ronda vagyok ő meg elég jó csaj volt, én hibáztam ez tény, de biztos megoldotta volna máshogy is a lerázást.

Ha a non-verbális elküldés is játszik, akkor volt egy csaj akinek segítettem valami apróságban, akkoriban külföldön élt, aztán amikor hazajött mindenáron találkozni akart. Nagyon jó csaj volt én meg ugye ronda, úgyhogy kerültem a témát. Aztán végül haverjaim rábeszéltek mert majd így meg úgy lesz (nem). Párszor talákoztunk, igazából látnom kellett volna hogy nem, de akkor már nyakig bennevoltam a tényállásban. Elhívott a házibulijára, ahol egy ponton eltűnt egy csávóval és a galérián, hogy is mondjam, jól érezték magukat :). Mások meg lenn voltak, köztük én is. Az azért eléggé fájt. De itt is el kell ismerni végülis én hibáztam. Ilyen szintű nő nem áll le egy olyannal mint én :) csak akkoriban még hittem a mesékben.

Egyébként azoknak akik durván vagy nem durván leráztak igazából csak köszönettel tartozom, mert így sokkal könnyebb volt rondaként elengedni a nőket. Egyébként 41 vagyok és szűz :D.

2021. jan. 27. 20:39
 7/13 anonim ***** válasza:
57%
Táncos bulin törént; párat csörögten az egyik lánnyal majd megkérdeztem a nevét. Azt még meg is mondta, majd hozzátette: "de ne zaklass!". Nem terveztem, de így többet táncolni sem fogok vele XD
2021. jan. 27. 21:23
 8/13 anonim ***** válasza:
96%

A szöveget nem tudom mi lehetett, de egyszer egy szórakozóhelyen voltam szemtanúja egy durva esetnek.

2 látványosan kikent plasztikcica játszotta az eszét a pultnál. Jött két pasi, ránézésre átlagosak/rendesek voltak (tehát se túl csúnyák, se túl gazdagok, de azért olyanok, aki közeledését szívesen fogadja az ember lánya). Odamentek ehhez a két nőhöz, valamit dumáltak, az egyik pasi leírta a telefonszámát egy cetlire, erre a nő teátrálisan széttépte és a férfi fejére szórta a fecniket, de úgy, hogy az egész klub lássa.

A két pasi arrébb lépett, intett a pincérnek és kisvártatva a pincér a hölgyek elé egy-egy hatalmas jéggel téli poharat tett le. (mondván a pasi rendelte, hogy hűtsék le magukat)

2021. jan. 27. 21:41
 9/13 anonim ***** válasza:
77%

Kettő volt amit elég rosszul éltem meg

Alakuló kapcsolat, ő lett volna az első. Két hét ismerkedés és találkozás után benyögte hogy nem akarja a dolgot mert ő nem egy türelmes típus és nem lesz türelme sokat tanítgatni az ágyban.

A másik szintén alakuló kapcsolat volt, egy hónap után benyögte hogy nincs ideje egy kapcsolatra. Persze 2 hét múlva már volt valakije :D

2021. jan. 27. 21:58
 10/13 anonim ***** válasza:
53%
A legdurvább az a hallgatás volt, a csönd. Az, hogy a mai napig sem tudom, hogy mi volt a probléma. Hallgat, ha kérdezem félre néz, mosoly bújkál az arcán és kussol.
2021. jan. 28. 06:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!