Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak csak unaloműzésre használják a Tindert, esetleg csak szexkapcsolatot keresnek ott?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Figyelmedbe ajánlom ezt a kérdést, és a lenti válaszokat.
Hát én férfiként meg azt tapasztalom, hogy emberszámba sem vesznek. Kinézet alapján marha ritka a normális lány, a legtöbbről lerí, hogy még belül gyerek. Csak az a baj, hogy a többiek is hajlamosak irreális elvárásokat támasztani a férfiakkal szemben.
Mutatja az alkalmazás, hogy hányan likeoltak, és ez nekem két-három havonta egy. Mindenkiből. Szerinted az reális, hogy olyan bűnronda vagyok, hogy többezer felhasználóból csak néhány húz jobbra? Teljesen átlagos kinézetem van, és ezt alátámasztják a való életbeli tapasztalataim. Csak azért használom az önbizalomromboló tindert, mert most nem lehet menni sehova.
Amúgy meg 3 nap szerintem kifejezetten sok, hülye aki ezen lovagol. Én mindig első beszélgetésnél beszéltem meg a találkozót, mert általában tetszett a lányoknak a humorom. A probléma inkább az volt, hogy 3 nappal később a randin már lerítt, hogy azóta volt jobb az 50 matchéből.
A leírtak alapján engem a találkozó említése után azonnal szó nélkül töröltél volna, mert nyomulós vagyok. Az a helyzet, hogy nem mindenki online szeretné megismerni a leendő barátját/barátnőjét, mert a valóság más, mint amit elképzelsz valakiről chatelés alapján.
Azzal egyébként mindenki egyet érthet, hogy a tindernek nem érdeke a pártalálás.
Komolyabb kapcsolatot kerestem volna rajta, de amikor már hónapok óta egy nyomorult lájkot nem kaptam, fogtam magam, és letöröltem az egészet.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!