Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak a nők összejárogatós szex helyett párkapcsolatot, ha nem a férfi lehúzása céljából?
Legtöbbször anyagilag, de akár az idejét veszik el a vérét szívják... nem a KÖZÖSEN kedvelt KÖZÖS programokról van szó, hanem a "látogassuk meg anyámékat" meg "gyereket akarok" meg a "költözzünk össze akkor is ha anyagilag nem éri meg egyikünknek sem" és így tovább...
Tényleg csak a férfiak képesek a függetlenségre, a nők ennyire dependensek, hogy képtelenek úgy élni, hogy csak szexelgetnek, miközben pont ők vannak ebből a szempontból egyszerűbb helyzetben? Hiszen egy nő szexre könnyen talál partnert, legalábbis a párkapcsolattól sokkal könnyebben.
Kérdező: hiszed vagy sem, nekem nincs olyan, hogy szexuálisan úgy vonzónak találjak valakit, akivel semmi közös pontunk nincs. Számomra kizárt, hogy olyannal lefeküdjek, akivel nem vagyok komoly kapcsolatban. Nekem erre nincs igényem.
Te másmilyen vagy. A különbségek több mindenből fakadnak: neveltetés, minta, korábbi tapasztalatok, meggyőződés, stb.
Lehet, hogy van olyan nő, akivel a saját igényed szerinti kapcsolatot ki tudsz alakítani, de a tied is csak egy vélemény a sok közül, és nem jelenti azt, hogy mindenkinek eszerint kelljen élnie, párt választania. Nekem bevált a saját elképzelésem, 4 és fél éve vagyok komoly kapcsolatban. A párommal sok bennünk a közös, hasonló az érdeklődésünk és ezzel együtt igen, vannak szituációk, amikor valaki lemond a másik javára, mert véleményem szerint a párkapcsolatban nem én vagyok az első.
#11: Végre egy normális, nem vagdalkozó válasz úgy, hogy nem értünk egyet. Ritka ezen az oldalon az ilyen.
Tudom, hogy az enyém is csak egy vélemény és azt is, hogy nem húzható rá minden emberre, de ettől még vannak szép számmal olyanok nőben is, akik simán rá tudnak szexuálisan izgulni egy filmsztárra is, akit még élőben sem láttak soha.
Meg akik egy buliban összejönnek valakivel szinte ismeretlenül, de aztán ugyanúgy kiírják társkeresőre, hogy komoly kapcsolatot keresnek, pedig a legutóbbi is azért szakított velük, mert megcsalták, aztán nem sikerült kibékülniük. De a sokadik majd más lesz biztosan.
Leginkább ez az a típus, akire "vadászom" és akinél nem értem, hogy minek erőltetni azt, ami nem megy. Nem kell mindig mindenben megfelelni a társadalmi elvárásoknak és attól nem lesz valaki kevesebb, hogy szexkapcsolatban van.
Már maga a degradáló megfogalmazás is sértő, hogy "csak" szex. Mintha az valami negatív lenne, valami vigaszdíj vagy nem tudom. Közben meg lehet, hogy pont a kompromisszummentes önmegvalósítás építőkockája.
Különbözőek vagyunk, eltérő igényekkel. Nem kell egymást lenézni azért sem, mert az egyik ember számára a vidéki önfenntartó élet az optimális, a másiknak a karrierista nagyvárosi életvitel, a harmadiknak a távolkeleti szerzetesrend, a negyediknek pedig a középszerű átlagélet, nyugis minimálbéres munkával, az ötödiknek a világutazás csóró utcazenészként és így tovább.
Én inkább azt tartom fontosnak, hogy mindenki találja meg önmagát és ne engedje, hogy külső elvárások irányítsák vagy a félelem vagy bármilyen megfelelési kényszer.
"Közben meg tele van a világ számos olyan ellenkező nemű potenciális jelölttel mindenki számára, akivel KÖLCSÖNÖSEN VONZÓDNAK EGYMÁSHOZ SZEXUÁLISAN, viszont ezen kívül semmi közös nincs bennük."
Hogy mi? A kölcsönös vonzalom borzasztó ritka. A kapcsolatok nagy része pont ezért nem az igazi, mert az egyik nem kívánja (eléggé) a másikat, tehát még ez a legalapvetőbb dolog sem stimmel, aztán ebből próbálnak görcsölve kihozni valamit, pl. az ilyen-olyan programok erőltetésével, hogy majd hátha a közös élmény összehozza őket és elfedi ezt a "kis" hibát.
Nekem amúgy nőként pont megfelelne egy ilyen összejárogatós. De már rég nem hiszem, hogy valaha találok olyat, akivel kölcsönös lesz a vonzalom, és nem nyögvenyelős sz@r lesz az egész.
#13: A kommunikáció 66%-a nonverbális és csak 33%-a verbális. A szexuális vonzalom évezredeken át annyiból alakult ki, hogy két ember külsőre megtetszett egymásnak.
Miután a modern civilizáció kialakult helyeződött át a hangsúly a verbalitásra meg misztifikáltuk túl ezáltal a szerelmet, ami egy biokémiai reakció.
Aztán jött még az Egyház a monogámiával meg vagyon a vagyonnal, elrendezett házasságok, így adta magát a dolog, hogy aki egy életre a társad lesz, az legyen egyszemélyben a barátod/szeretőd/bizalmasod/anyád/apád/lelki társad/pszichológusod, stb. és a szex az csak egy picike része a dolognak.
Tehát ezért nem stimmel a kapcsolatokban legtöbbször a szex, mert vagy kínos, erőltetett randikból alakulnak ki, vagy barátságból, miközben ezért tud elsöprő szenvedély kialakulni szeretői viszonyokban. Mert ott a jó szexre korlátozódik minden, a többi nem lényeg.
Ha gondolod, írj rám, megbeszélhetjük privátban és ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor összejárogathatunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!