Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nice guy-ok, akik szerint eddig a külföldi pasik miatt nem volt barátnőtök! Most, hogy sehol egy külföldi turista, be tudtatok csajozni?
Figyelt kérdés
Mert ugye eddig az volt a narratíva, hogy "a gonosz madjarpittsssák inkább a pénzes külföldit választják a magyar nice guy helyett. Most, hogy üresek az utcák, sehol egy bulinegyedben hányó angol turista, sikerült összejönni valakivel?2021. jan. 25. 12:25
21/26 anonim válasza:
"Nyugat-Európában csak egy kelet-európai senki vagy, aki még csak nem is egzotikus, keletebbre... hát nem is tudom... Romániában meg Szerbiában is kifejezetten szeretik a magyarokat... Próbáltad már? "
Ha normális lennél, és jól néznél ki, le se szrnák, hogy magyar vagy. Egyéjszakás kalandnál meg főleg nem.
22/26 anonim válasza:
#21: Igen, csak picit drága lenne csak ebből a célból utazgatni, mert az itteni külföldiek egy része pénzes másik része meg itt tanul vagy dolgozik.
Keletebbre meg nem a nőket fogja érdekelni, hanem a helyi férfiakat, akik kevesebbért is vertek vagy akár öltek is már magyart, minthogy a szórakozóhelyen rányomul a nőkre. Simán elég volt a boltban megszólalni magyarul.
23/26 anonim válasza:
Sracok, szerintem ti a hundub nevu oldalt keresitek. Ott biztos van sok "Magyar ferfinak, Magyar not" csopi
24/26 anonim válasza:
El nem tudom képzelni, hogy hogy lehet ennyi félvér magyar Romániában, Szerbiában, Szlovákiában, mikor a nők undorodnak a magyar férfiaktól, a férfiak meg agyonverik őket:D Én pl kapásból tudok mindhárom országban egy-egy családot (sőt a Felvidéken hármat is), ahol a pasi a magyar.
25/26 anonim válasza:
Három barátnőmnek is külföldi pasija van. Szerintem egyik sem néz ki jól (az egyik nekem azért nem jön be, mert ázsiai, a másik átlag alacsony latin-amerikai, a harmadik pedig nagyon nem helyes..), viszont azért vannak velük mert ránézésre olyan, mintha megtalálták volna a másik felüket, és nagyon szeretik egymást.
26/26 anonim válasza:
Ja és nem is pénzesek. Mind a három pár albérletben lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!