Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek megéri bepróbálkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megéri bepróbálkozni nála? 22/L

Figyelt kérdés

Megismertem egy férfit elég sorsszerű módon egy elég érdekes helyzetben, csak mikor elváltunk pont indult a repülő és nem tudtam megkérdezni a nevét. Kerestem, kutattam minden közösségi oldalon, majd tegnap megtaláltam, mert nagyon megtetszett. Bejelöltem és vissza is jelölt, de nem írt nekem semmit, kicsit idősebb nálam, azt vettem észre, hogy ő nem éli ezt a szociális média világát, mondjuk ez nem is baj. Viszont azt sem tudom, hogy van e barátnője vagy nincs, vagy, hogy most éppen hol van vagy hogy halad az élete.

Szerintetek ha már ennyit kerestem megéri ráírni valahogy?(még sosem próbálkoztam fiúnál, nem vagyok szerintem csúnya és buta sem) Csak félek, hogy fiatalabbnak lát vagy gáz lesz, ha ráírok egy olyannal, hogy szia szimpatikus vagy😂 Ertitek... Ha írnátok neki, akkor mit?

Nagyon tetszik, de beégni sem szeretnék, mert ha vége ennek a vírusos időszaknak akkor nagyvalószínűséggel újra összefuthatok vele😅

2021. jan. 25. 00:17
 1/10 anonim ***** válasza:
66%

Hát figyelj, próba cseresznye.

Sztem valami ilyesmit simán írhatsz neki: "Szia! Nagyon élveztem a múltkori beszélgetésünket/nagyon szimpatikus voltál a múltkor, mikor találkoztunk, és arra gondoltam, esetleg nem-e lenne kedved beszélgetni/ismerkedni stb."

2021. jan. 25. 00:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

ha ismerkedsz beéghetsz ez a játék része

nem lesz neki gond a kor, ha amúgy bejössz neki, ettől ne nagyon félj. esetleg csak akkor ha már nagyon családot akar sos alapítani.

hogy mit írj rá: szerintem csak játékosan valamit, ez a szimpatikus vagy talán kicsit direkt. egy kicsit még tartsd fenn a feszkót hogy vajon ez mi. sokáig úgyse fog menni :D

2021. jan. 25. 00:27
 3/10 anonim ***** válasza:
61%

Fogalmam sincs más férfiak hogyan viselked így én csak magamat tudom leírni.

Én akármilyen nőnek mindig visszaírok legyen az akármilyen is kinézetre és bármit is ír. Mindig igyekszem udvarias lenni.

Szerintem megér egy próbát. Annyi hogy üldözni ha lehet ne üldözd mert az elkergeti pasikat. Csak adj neki jeleket hogy van nálad esélye és hogy te örülsz a társaságának. A többi már a FÉRFI dolga.

2021. jan. 25. 00:27
 4/10 anonim ***** válasza:
82%

A "lányok a normális pasikra hajtanak" kérdések 128. epizódja... :D

Szexnél többet, szerinted miért akarna tőled?

2021. jan. 25. 00:28
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Szerintem írok neki ha osszeszedem a kis batorsagom.

4-es: en sem ismerem ot. Kitudja talalkoznank ketszer es nem jonne ossze. Csak megszeretnem ismerni☺️

2021. jan. 25. 00:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, kétesélyes. Vagy elfogadja az ismerkedési szándékod, vagy nem. Ez utóbbi inkább csak akkor lesz kellemetlen, ha kiderül hogy párkapcsolatban él. Mielőtt írsz neki, tanácsolom tanulmányozd át a közösségi profilját, hátha látsz a kapcsolati státuszára utaló valamilyen jelet.
2021. jan. 25. 01:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Durva, hogy megtaláltad. Az elején ahogy elkezdtem olvasni már mondtam magamban, hogy nulla esély megtalálni :DD
2021. jan. 25. 01:25
 8/10 A kérdező kommentje:

Nincs kint semmi a facebookján 6-os. Két képe van. A megjelölt képeken is egyedül van, amiből kettő van :(

7-es: fél éve kerestem kb. Aztán a reptérről elmodták a nevét, de facebookon teljesen más neve van, mint ami az igazi. Nagyon nehéz volt😂

2021. jan. 25. 08:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha már ennyit kerested, írj neki.

Elsőre csak megkérdezed, hogy mi van vele. Beszélgetni kezdtek, stb. Csak leesik neki egy idő után, hogy te nem csak mint barát érdeklődsz.

2021. jan. 25. 11:02
 10/10 A kérdező kommentje:
Kepzeljetek! Kicsit ittasan vettem a batorsagot es rairtam😂 ugy nez ki jol sul el a dolog
2021. febr. 1. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!