Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20 év körüli lányok, hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 év körüli lányok, hány éves korig kerestek tinderen?

Figyelt kérdés
30 leszek, viszont a 20 éves lányok tetszenek, ilyen barátnőt szeretnék. Viszont többnyire 25-30 körüli nőkkel matchelek, 20-asokkal alig. Kíváncsiságból felhúztam a kort, és jobbra húznak a 35-38 évesek is. Simán letagadhatnék 5 évet, mert fiatalos arcom van, de hamis kort nem szeretnék beállítani, úgyis kiderülne.
2021. jan. 24. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
Max nálam 5 évvel idősebbel kezdek. Nem fogok összejönni egy öreggel, annak úgyis csak fétisből kellenék és úgyis megcsalna/eldobna egy fiatalabb miatt, amint nem lennék huszonéves.
2021. jan. 24. 20:40
 2/6 anonim ***** válasza:
35
2021. jan. 24. 20:47
 3/6 anonim ***** válasza:
27%

Én 27 éves srác vagyok és rendszeresen matchelek 18-19-22 éves lányokkal is szerencsére. Én is félek hogy egyszer véget ér a jó világ. Volt is tavaly 19 éves barátnőm 7,5 év korkülönbséggel. Viszont hiába nézek ki 5-6 évvel fiatalabbnak, hiába tetszem az utcán is majd sok ilyen fiatal csajnak ugyanúgy, ha majd egyszerűen úgy lesz beállítva a csúszka a kornál, hogy kiesek belőle :/ (Talán 30 után)

Egyébként 1-1 csaj válaszoló válasza ne kedvtelenítsen el. Itt azt vettem észre amúgy is inkább azt mondják többen, hogy szinte semmi korkülönbséget nem szeretnek, de van elég csaj akik pedig igen.

2021. jan. 24. 20:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Én 21 vagyok, nekem társkeresőkön ha fenn vagyok 27 van beállítva, de ha valaki annyira megfog akkor max 30-ig azt mondom. De úgy vettem észre, hogy a 27 mint max életkor teljesen természetes, nem érzem, hogy az sok lenne
2021. jan. 24. 21:48
 5/6 anonim ***** válasza:

34.

Nem tudom másoknál hogy van,de a 20-23 éves fiúk kb mintha egy másik világban élnének.Gyerekesek és két értelmes mondatot nem tudnak kinyögni. 23/l

2021. jan. 25. 02:42
 6/6 anonim ***** válasza:

21 vagyok és 25 van beállítva maximumként.

Az a baj, hogy a velem egykorú fiúkkal (mondjuk lányokkal ugyanez a helyzet) ritkán szoktam jól kijönni. Nem tudom, hogy mi az oka, de a legtöbb korombelivel nem nagyon találom a közös hangot, mert engem nem igazán érdekelnek a korosztályomat általánosságban érdeklő dolgok (pl. bulik és bandázás, koncertek, az aktuális felkapott zenék/filmek/sorozatok, divat, edzés stb.) és szerintem másképp gondolkozom, picit lassabban élek vagy nem is tudom hogyan fogalmazzam meg. Emiatt jobban elvagyok picit idősebbekkel, viszont kapcsolatban már zavarnának a különbségek pl. hogy én még tanulok, egyelőre nem dolgozom, a szüleimmel élek stb. Ezek miatt szívesebben lennék együtt egy velem egyidős fiúval akivel hasonló életszakaszban vagyunk, csak eddig meg nem találtam olyat, akivel el tudnám képzelni a már említett okokból kifolyólag.

2021. jan. 25. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!