Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kell a szerelmet keresni?
(szeretnem letisztazni mar az elejen,hogy nem kerek egy privat uzenetet sem)
18 eves no vagyok, kozel sem csunya, jo szemelyisegnek tartom magam, egyszeruen nem ertem, engem miert nem talal meg a nagy szerelem.
2 parom volt eddig, az egyiknel meg nagyon fiatal voltam, a masiknal pedig rajottem, nem szeretem az illetot.
azota probalkoztam neten, de az sem sult ki jol soha, az adott ember eloben teljesen mas volt.
eloben kellene ismerkednem, de egyszeruen nem tudom hol.
kisvarosban elek.
ti hol szoktatok ismerkedni?
amugy nem vagyok valami bulizos tipus, csak kozeli baratokkal jarok ide-oda.
a magányosságra a szerelem nem gyógyír!
érdeklődési köröd, lehetőségeid, mind adnak erre esélyt.
nem kértél privátot, tiszteletben tartom, de ha írsz, szívesen segítek, beszélgetek veled erről ;)
Utcasarkon, pályaudvaron, bevásárlóközpontokban...
Bárhol lehet keresni, ugyanekkora sansz van a megtalálására is.
Ami alapfeltétel: legyenek emberek ott, ahol keresed.
Közli barátoknak is lehet olyan ismerőse akit nem ismersz.
Ha kivitelezhető tarts házibulit.( A Covid hisztit most mellőzzük) Elhívod a közeli barátokat. Mindenki hív egy plusz embert aki nem a párja. Így jó esetben lesz 4-5 új ismerősöd. Legközelebb elhívod az új ismerőseidet úgyan így. Ez plusz 4-5 új ismerőst eredményez.
Fiatal koromba csináltam ezt.
Az, hogy hogyan ismerkedjen valaki, szubjektív, de ha a netet elveted, mert nincs sikered, akkor élőben csak úgy tudsz, ha haverokkal, barátokkal találkozgattok, háziparty, ilyesmi, már ha a covid titeket nem zavar.
Sajnos nőként neten ismerkedni elég nehéz feladat, sokan átverik a másikat, arra időt kell szánni és belekalkulálni, hogy nem sikerül, csak az időd megy vele, de ha kitartó vagy, akkor összejöhet így is. A szerelem majd megjön magától, ha találsz olyat, direktbe keresni nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!