Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 felett már lehet találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 felett már lehet találni olyan nőt akinek nem kell feleslegesen csacsogni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy kicsit nyersnek hangzik a kérdés de már unom azokat a nőket akik állandóan beszélgetni akarnak. Én szeretem a csendet. Én úgy is tudok szeretni valakit ha csendben vagyunk és nem kell feltétlenül "szórakoztassam". Persze a kedves, motíváló diszkurzusokkal semmi gondom nincsen de a fölösleges csacsogás olyan dolgokról amikhez nem is értünk nekem nem kell. Tudok beszélgetni bármiről, van diplomám is nem kell hülyének nézni de az igazság az, hogy túl pragmatikus vagyok. Nem szeretek olyasmiről beszélni amihez nem értek...vagy amiről csak halvány fogalmam van.

Eddigi tapasztalataim alapján a nőknek elég ha valaki csak dumál, az már lényegtelen, hogy mit is mond. Egy kicsit kezdem unni. Na de nem akarok általánosítani...biztos nem minden nő ilyen, csak én találtam meg ezeket.

2021. jan. 22. 20:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%
Aki nem tud beszélni vagy azért mert nem elég okos hozzá vagy azért mert csacsogásnak gondolja, annak erősen lecsökkenek az esélyei a nőknél. A nők a beszédben élnek, ezt el kell fogadni, a csendesnek látszó nők is szeretnek beszélni.
2021. jan. 22. 22:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Én pl. utálok beszélni.
2021. jan. 23. 07:31
 13/18 anonim ***** válasza:
de nem mindenkivel utálsz
2021. jan. 23. 07:44
 14/18 anonim ***** válasza:
De igen, mindenkivel utálok.
2021. jan. 23. 08:08
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
akkor mit dumálsz?:)
2021. jan. 23. 09:18
 16/18 anonim ***** válasza:

Én csak akkor beszélek sokat, ha valakit hetek/hónapok óta nem láttam, és már nagyon összegyűltek a mesélnivalók, de nyilván a párom nem ez a kategória. Jelenleg sajnos nem tudunk találkozni, de folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, ami viszont a mi esetünkben azt jelenti, hogy napközben írunk egymásnak párszor, este pedig videótelefonálunk vagy egy fél órát, hogy milyen napunk volt. De nekünk ez tökéletesen elegendő, ő is csendes, és én is jól elvagyok magamban.

Szóval szerintem csak nem találtál még megfelelő partnert.

2021. jan. 23. 13:20
 17/18 anonim ***** válasza:
Lehet, csak nehéz. Nem feltétlenül azért, mert kevés van belőlünk, inkább arról van szó, hogy nincs hol találkoznunk.
2021. jan. 23. 15:00
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem pont 30 felett kezdenek túl sokat beszélni a nők. Nézz körbe egy átlag villamoson,, buszon, vagy az utcán. Minden ilyen korú állandóan telefonál és nagyon idegesítő a sok marhaságuk, amit a legtöbbje beszédhibával, pöszögéssel, selypegéssel, hadarással színesít, mindezt lehetőleg nagy hangerővel és hosszú ideig.

Lehet megsértődni ..nem érdekel.

2021. jan. 23. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!