Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 felett már lehet találni olyan nőt akinek nem kell feleslegesen csacsogni?
Tudom, hogy kicsit nyersnek hangzik a kérdés de már unom azokat a nőket akik állandóan beszélgetni akarnak. Én szeretem a csendet. Én úgy is tudok szeretni valakit ha csendben vagyunk és nem kell feltétlenül "szórakoztassam". Persze a kedves, motíváló diszkurzusokkal semmi gondom nincsen de a fölösleges csacsogás olyan dolgokról amikhez nem is értünk nekem nem kell. Tudok beszélgetni bármiről, van diplomám is nem kell hülyének nézni de az igazság az, hogy túl pragmatikus vagyok. Nem szeretek olyasmiről beszélni amihez nem értek...vagy amiről csak halvány fogalmam van.
Eddigi tapasztalataim alapján a nőknek elég ha valaki csak dumál, az már lényegtelen, hogy mit is mond. Egy kicsit kezdem unni. Na de nem akarok általánosítani...biztos nem minden nő ilyen, csak én találtam meg ezeket.
Én díjaznám. Magamnak való vagyok és igen rég óta egyedül élek. Voltak párkapcsolataim és a fejfájás jön rám, ha valaki megállás nélkül beszél és le se lehet lőni. Szeretem a csendet és hogy nem kell mindig készen állni valami frappáns válasszal, hanem ellehetek a saját gondolataimmal is egyedül. Én igénylem ezt.
De ez nem azt jelenti, hogy nem is kommunikálok egy kapcsolatban, csak kell néha a csönd is.
Ez nem kortól függ. 40 vagyok, pont annyit beszélek, mint 15 évesen. A férjem is sokat beszél, sőt többet, mint én.
Nincs azzal gond, ha te csendesebb párt keresel, hasonló a hasonlóval. 😊 Csak azt mondom, hogy ne abból indulj ki, hogy hány éves. Ez annyira az alaptermészet része, hogy nem változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!