Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Animés nők, milyen férfit kerestek?
Valószínűleg olyat aki nem ítéli el az anime kedvelőket/rajongókat.
De egyébként attól még hogy valaki animéket néz nem lesz egy konkrét esete.
Még akár olyannal is össze jöhetnek akik nem szeretik vagy gyűlölik az animéket.
Mindenkinek más az ízlése. Ha ilyen nővel akarsz találkozni próbálkozz animés rendezvényeken vagy fórumokon stb.
Ha meg olyan válaszokat akarsz mint hogy "Legyen félig polip" meg hasonlók akkor meg jobb ha a vicc kategóriában próbálkozol.
"Ha meg olyan válaszokat akarsz mint hogy "Legyen félig polip""
Dehogy akarok. :D
A "válaszolók" rekedtek meg ezen a szinten, nem én.
Milyen az animés nő? Mindenki annak számít aki néha néz valamit?
Nézek művészfilmeket meg minden egyebet is, de nem ehhez keresek férfit... mondjuk nem tudom milyen fickó mondja azt, hogy "ez a lány nem tetszik mert néz animét, meg elvont dolgokat, meg tudja mi az a PS5" ennyi erővel lehet olyan mint az alekosz meg a schobert norbi...
Olyan embert keresek párnak aki vonzódik hozzám és elfogad olyannak amilyen vagyok - már amikor keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!