Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek a friss...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a friss húsra vadászó vénemberekröl? 19L

Figyelt kérdés

Tehát 40 fölötti pasi 18 éves lányt akar magának?

Szerintetek is szánalmas?

2021. jan. 22. 11:58
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
68%
Igen, szerintem is az.
2021. jan. 22. 12:01
 2/25 anonim ***** válasza:
22%
Ha 22-30 éves akar már akkor is leszolnak.. Nem kell mindent a 40 évesekre fogni, mindenki szereti a fiatalabb nőket.27f
2021. jan. 22. 12:01
 3/25 anonim ***** válasza:
22%

40+ vagyok. Nem vagyok vénember, és 18 alattiakat is dugok. Miért ne, ha lehet?

Nincs szükségem a szánalmadra!

2021. jan. 22. 12:10
 4/25 anonim ***** válasza:
71%
Nekem 32évesen a minimum a 25. Mondjuk adott esetben, komolyabb kapcsolatban lennék érdekelt. Ők nyilván nem így ismerkednek. Szóval a véleményem róluk, hogy ha találnak ilyen buta és kihasználható lányokat, akkor egészségükre.
2021. jan. 22. 12:26
 5/25 anonim ***** válasza:
82%

A vonzalmat nem lehet befolyásolni.

Valamint ha a lány 18 vagy nagyobb, akkor a kapcsolatnak semmi akadálya, ha mindketten akarják.

Én azt tartom szánalmasnak, amikor pofátlan módon nyomulnak, többszöri "nem" után is, de azt minden korosztályból.

Múltkor rámírt egy apám korú tata, hogy "a kedves párod szeretne egy fotózást szervezni, küldj nekem képet. Ne félj, nem meztelen, elég ha alsóneműben vagy" wtf :D

2021. jan. 22. 12:32
 6/25 Sunshinedoll ***** válasza:
76%
Azt, hogy hányingerem van tőlük.
2021. jan. 22. 12:32
 7/25 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem teljesen érthető, hogy a férfiaknak még 60 évesen is bejönnek hamvas, feszes, csinos, szexi fiatal lányok. 18 felett pedig legális bárkivel. Én fiatal nő vagyok és valószínűleg 40 évesen is tetszeni fognak a 20 év körüli pasik, mert egyrészt bejönnek a fiatalabbak, másrészt ők még olyan könnyen izmosodnak, feszes a bőrük, szép a hajuk, nem úgy mint a legtöbb 25 felettinek, aki már kopaszodik. Szóval én megértem.
2021. jan. 22. 12:35
 8/25 anonim ***** válasza:
92%

attól függ, mit értünk "vadászat" alatt. az életerős, termékeny fiatalság sokak számára vonzó, nem csak fiataloknak.

ha úgy ismerkedik, ahogy kultúrember szokott, azaz minimum odafigyel a másik visszajelzéseire, a félreértésre okot adó helyzetekben pedig óvatos (hozzátéve, hogy 40 felett már alapból nagyon óvatosan kezeled a sejtést, hogy tényleg bejössz-e egy fiatal lánynak, akinél valószínűleg a hőstestű fiatal bakok is sorban állnak), szóval ezzel szerintem nincs gond.

amikor valaki ezen túlmegy, és minél inkább túlmegy, annál inkább szánalom és csak magát járatja le.

2021. jan. 22. 12:49
 9/25 anonim ***** válasza:
42%
Azért egy 40+os ember még messze nem vén legyen férfi vagy nő :) Egyébként annyira én ezt nem ítélem el, tekintve hogy még a másik oldalra vagy bekötve, és 20on évesen a 40-es nőket szeretem. Ez van, szerintem ez nem betegség
2021. jan. 22. 12:52
 10/25 anonim ***** válasza:
11%
Az a 18-20 éves ribizli szánalmas,aki 40 felettiekre bukik.. . Érdekből.. mi másból ?
2021. jan. 22. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!