Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Egy nő nem minden férfi mellett ugyanaz a nő". Ezt hogyan kellene érteni?
Egy lány osztotta meg ezt az Instagramján, akivel tavaly néhány hónapig randevúztam, de aztán abbamaradt a dolog, mert lett pasija. Utólag belegondolva nem volt éppen korrekt, mivel egyik pillanatban még velem randizott (szex nem volt soha), 1 héttel később pedig már kitette Facebook-ra hogy kapcsolatban van XY-nal és többé vissza sem irt nekem. A srác fényévekkel felettem áll, ha külsőleg nem is, de az életben egyértelműen előrébb van. Romániában végzett a legrangosabb román egyetemen mérnökként, utána Budapesten dolgozik egy nivós cégnél 28 évesen. (Mindezt ismerőstől tudom.) Valamint természetesen saját lakása van Bp-n. Ránéztem az adatlapjára, a következő konzekvenciát vontam le: $$$. :) 450 ezres KTM bicaj, Apple cuccok mindenhol, Xbox Series X, fél millás (minimum) 8k LG televizio a nappaliban... A lány azóta vele is lakik, amikor randi fázisban volt velem, akkor egy sima albérletben bérelt egy szobát.
A kérdésben irt mondat tehát azt takarná hogy aki kevésbé pénzes azzal közönyösek, aki pénzes ahhoz meg pincsikutyaként mennek?
27/F
Ez egy ilyen tipikus Oravecz Coelho szintű "bölcsesség".
Az ember nem midnenki mellett érzi ugyanúgy magát. Ebben szerintem nincs semmi meglepő. Na, ezt erősen túlgondolva, túlideologizálva juthatunk el a kérdésben szereplő "bölcsességig".
Sikeresen kifogtál egy gerincoszlop nélküli hölgyeményt, ne bánd hogy elkelt, bár érdemesebb lett volna őt is agyilag felhomályosítani a személyiségéről.
Majd valaki biztos megteszi, az ilyenek tudnak koppanni hatalmasat.
Csak hát ugye jó lenne azt olyankor látni.
Azt, hogy ha nagy farkad van és meg tudod dugni rendesen akkor alázatos lesz veled.
A kedvedben jár majd mindig, kinyalja a seggedet is.
Ha meg kicsi a farkad, egy tányér ételt sem fog neked megmelegíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!