Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ismerkedni?
#4 már miért lennék troll?? Nem szemétkedésnek szántam, csak totál az jön le az írásából görcsös hogy frusztrált. Próbálkozni lehet, kell is, de az se jó ha ennyire szenved a dologtól.
Azért azt egy nő megérzi, ha valaki ennyire be van feszülve a témát illetően.
Nyugii, élőben nekem sincs olyan nagy sikerem. :D
Ugyebár aki nem vigyorog rá minden nőre mint egy retardált (nincs megfelelő kisugárzása), nincs legalább 1-2 barátja mert nem akar (nem társasági típus), és nemigen jár szórakozni a falunapra, fesztiválra, vagy hasonló helyekre (nem jár szórakozni) az kuka. A nők nem az ilyeneket keresik hanem a vigyori nagydumás Menőjanit, aki elkápráztatja őket és ezért cserébe majd furulyázik neki naponta. Hogy hülyeség és frusztrált vagyok? Lehet. De minden vicc fele igaz. :/
Én nem vagyok ilyen, ezért vagyok szingli.
Úgyhogy chaten ismerkedek álnéven, meg itt. Ez a tanácsom saját tapasztalatom alapján.
Dumálok a nőkkel, nem bonyolítom túl. Főleg az Ismerkedés rovatban írok rájuk humorosan. És fontos a hejesírás. :D
Aki a fenti kommentem miatt bélyegez meg, az meg nem érti az online ismerkedés lényegét. Ez egy maszk, az irásommal együtt tudom csereberélni, azaz lehetek nyálas úrifiú, vagy troll is. De lehetek önmagam is, azt egyik hozzászólásomban sem veszem elő. Sem a fentiben, sem ebben. Aki kíváncsi ki van a maszk mögött vegye le priviben! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!