Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Társkeresőn próbálkozom, de rohadt ritkán alakul és mindig borzalmas vége lesz. Elég frusztráló. Szeretnék komoly kapcsolatot találni, de mindenki csak alkalmit akar, vagy szórakozik, ha találkozik is nincs túl az exen és semmi nem lesz, stb. Rohadt frusztráló, hogy nem tudok találni senkit aki komolyan gondolja a dolgokat. 22F
2021. jan. 19. 09:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kezdetnek ne legyél ennyire görcsös. Azért ezt érezni lehet ha valaki ennyire erőlködik.
2021. jan. 19. 10:06
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
LOL! Társkeresőn a nők 90%-a komolyat akar. A szórakozik vagy nincs túl az exén vagy csak egónövelésből van fent stimmel, de alapjáraton ha azzal indítasz, hogy nem akarsz komolyat, akkor ásod el magad.
2021. jan. 19. 10:35
 3/12 A kérdező kommentje:
Profilomra az van kiírva, hogy komolyat keresek. Ha kérdezik akkor is azt mondom, hogy az a cél.
2021. jan. 19. 13:17
 4/12 anonim ***** válasza:
1 es .nem látszik hogy görcsös lenne te troll.erőlködni te erőlködsz hogy szemétkedjél.
2021. jan. 19. 14:50
 5/12 anonim ***** válasza:
Hasonlóan vagyok én is ezzel 23 évesen.
2021. jan. 19. 15:44
 6/12 anonim ***** válasza:

#4 már miért lennék troll?? Nem szemétkedésnek szántam, csak totál az jön le az írásából görcsös hogy frusztrált. Próbálkozni lehet, kell is, de az se jó ha ennyire szenved a dologtól.

Azért azt egy nő megérzi, ha valaki ennyire be van feszülve a témát illetően.

2021. jan. 19. 16:35
 7/12 A kérdező kommentje:
Utolsó tényleg igazad van. Nemrég alakult majdnem egy komoly, de pár hét után vége lett pont emiatt mert állandóan kerestem a csajt sose hagytam hogy ő írjon. De egyszerűen nem tudok ezzel mit kezdeni pedig tudom hogy ez egy ok amiért nem megy a dolog
2021. jan. 19. 17:29
 8/12 anonim ***** válasza:

Nyugii, élőben nekem sincs olyan nagy sikerem. :D

Ugyebár aki nem vigyorog rá minden nőre mint egy retardált (nincs megfelelő kisugárzása), nincs legalább 1-2 barátja mert nem akar (nem társasági típus), és nemigen jár szórakozni a falunapra, fesztiválra, vagy hasonló helyekre (nem jár szórakozni) az kuka. A nők nem az ilyeneket keresik hanem a vigyori nagydumás Menőjanit, aki elkápráztatja őket és ezért cserébe majd furulyázik neki naponta. Hogy hülyeség és frusztrált vagyok? Lehet. De minden vicc fele igaz. :/

Én nem vagyok ilyen, ezért vagyok szingli.

Úgyhogy chaten ismerkedek álnéven, meg itt. Ez a tanácsom saját tapasztalatom alapján.

2021. jan. 21. 13:05
 9/12 A kérdező kommentje:
Itt gyakorikérdéseken ismerkedsz :D? Nem mondod? Hogy lehet itt ismerkedni?
2021. jan. 21. 22:47
 10/12 anonim ***** válasza:

Dumálok a nőkkel, nem bonyolítom túl. Főleg az Ismerkedés rovatban írok rájuk humorosan. És fontos a hejesírás. :D

Aki a fenti kommentem miatt bélyegez meg, az meg nem érti az online ismerkedés lényegét. Ez egy maszk, az irásommal együtt tudom csereberélni, azaz lehetek nyálas úrifiú, vagy troll is. De lehetek önmagam is, azt egyik hozzászólásomban sem veszem elő. Sem a fentiben, sem ebben. Aki kíváncsi ki van a maszk mögött vegye le priviben! ;)

2021. jan. 21. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!