Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan, akinek 30 és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akinek 30 és 40 éves kora között indult be az élete parkereses kapcsán?

Figyelt kérdés
Akkor kezdtél el tetszeni a nőknek, lányoknak, beindult a szexuális életed, lettek randijaid és kapcsolataid

2021. jan. 18. 12:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
#9 LOL a lehető legszélsőségesebben fogalmaztál. Egyébként igazad van, senki nem lesz Casanova, aki ráadásul csak egy fiktív személy, max olyan lehet valaki mint a Casanova. A többi amit írtál az nagyjából igaz, mivel kérdés. (Bár itt sokan még kérdésfeltevéssel is tudnak hazudni. :)
2021. jan. 18. 13:54
 12/20 anonim ***** válasza:
Igen
2021. jan. 18. 13:59
 13/20 anonim ***** válasza:

#10: A kérdező valószínűleg sejti nem egyik napról vagy hétről a másikra történik meg a változás hanem egy hosszú folyamat.

És érdekli hogy mostani fejjel elképesztő megváltozások csak a mesék szintjén léteznek vagy vannak erre élő példák. Tehát nem a haverom unokatesójának a szomszédja mesélte, hanem minimum egy régebb óta jól ismert barátomról van szó akivel napi szinten találkozom. Tudom milyen volt x éve és hitelesen el tudom mondani hogy mi mindent tett azért hogy mostanra olyan szintre jutott ahova én is akarok.

Nagy eséllyel erre gondolt a kérdező

2021. jan. 18. 14:02
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha tényleg erre gondolt a kedves kérdező, akkor így már értem a lényeget. Köszönöm
2021. jan. 18. 14:07
 15/20 anonim ***** válasza:
76%
Én pont ilyen vagyok, olyan mértékben, hogy pont a 31. születésnapomon kezdődött, szóval mikor 30 éves lettem.
2021. jan. 18. 14:38
 16/20 anonim ***** válasza:
90%

Nőben láttam ilyet aki 40 körül vált el és virult ki. Szóval elképzelhető, hogy egy férfi is kiviruljon.

De ha csak 24 vagy, még előbb is. :)

2021. jan. 18. 14:49
 17/20 anonim ***** válasza:
2021. jan. 18. 15:35
 18/20 anonim ***** válasza:

Mondjuk nem a noknek, mert en no vagyok, de igen. Sosem keso.

Regebben is tetszettem, de feltek tolem.

2021. jan. 18. 19:52
 19/20 anonim ***** válasza:
95%
Mondhat bárki bármit, kizárólag a lehetőségeken múlik és nem a külsődön vagy ilyesmiken. Ha megváltoznak a lehetőségek és mondjuk már 3 férfi van az új munkahelyeden 120 nő között, eddig meg fordítva volt, az nagyon nem mindegy. Értitek, remélem.
2021. jan. 18. 21:59
 20/20 anonim ***** válasza:
Egyre inkább van és iszonyatosan szánalmas. Ennyi idősen az ember döntse el magát, hogy mit akar.
2021. jan. 19. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!