Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek 30 és 40 éves kora között indult be az élete parkereses kapcsán?
#10: A kérdező valószínűleg sejti nem egyik napról vagy hétről a másikra történik meg a változás hanem egy hosszú folyamat.
És érdekli hogy mostani fejjel elképesztő megváltozások csak a mesék szintjén léteznek vagy vannak erre élő példák. Tehát nem a haverom unokatesójának a szomszédja mesélte, hanem minimum egy régebb óta jól ismert barátomról van szó akivel napi szinten találkozom. Tudom milyen volt x éve és hitelesen el tudom mondani hogy mi mindent tett azért hogy mostanra olyan szintre jutott ahova én is akarok.
Nagy eséllyel erre gondolt a kérdező
Nőben láttam ilyet aki 40 körül vált el és virult ki. Szóval elképzelhető, hogy egy férfi is kiviruljon.
De ha csak 24 vagy, még előbb is. :)
Mondjuk nem a noknek, mert en no vagyok, de igen. Sosem keso.
Regebben is tetszettem, de feltek tolem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!