Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy igény átlagos férfiként hogy a nőnek ne legyen több súlya mint nekem? (76 kg)
Figyelt kérdés
2021. jan. 18. 08:25
21/30 anonim válasza:
Szerintem nem nagy igény, bár a súly becsapós tud lenni. Van egy bnom, aki 80 kg, de magas és mindennap fut, edz így bomba teste van, kerek popsi, lapos has.
Nálunk a férjem 80 és 72 kg vagyok,de így sem vagyok vékony.
Nekem is furcsa egy vékony pasi, duci nő párosítás.
De ha eleve neked nem jön be, akkor az elején továbblépsz
22/30 anonim válasza:
"már nevetséges hogy mindenki le van pontozva. Szerintem ez is éppen eléggé ovis már ne haragudjatok..."
Mármint a pontozás, vagy az, hogy valaki megemlíti, hogy miért van lepontozva?
23/30 anonim válasza:
22 Nem a 19es vagyok de mindkettő nevetséges szerintem, de ha valaki nekiáll vergődni azon hogy lepontozzák az nem csak nevetséges hanem egyenesen szánalmas.
24/30 anonim válasza:
Egyik válaszolót sem azért pontozták le, mert a vékony az esete, hanem mert lenézően, megalázóan beszélt a telt hölgyekről.
25/30 anonim válasza:
Mindenki azzal jöjjön össze, akit szeret.
Én nem tudom ezt kilóban kifejezni.
26/30 anonim válasza:
Undorító érzés amikor rácsapok és érzem, hogy végig remeg a háj.. lelankadok tőle, le lehet pontozni nem érdekkel :D
27/30 anonim válasza:
Ja...rácsapnál, ha lenne kire.
28/30 anonim válasza:
170 cm nő vagyok,sose voltam több 60 kg-nál de szinte az összes cingár expasim beszólt,hogy jó lenne fogynom.Amelyik pasim gyúrt még bíztatott is,hogy szedjek fel még 5 kg-t.Úgyhogy kérdés,hogy számodra mit jelent a kövér.Hozzáteszem,hogy az én exem is azt hitte 70 kg vagyok...(amikor 56 voltam)
29/30 anonim válasza:
#26, hogy jöttél össze vele?
Meg minek?
30/30 anonim válasza:
#29 Egy gyenge pillanatomban, kíváncsiságból.
#27 Ne magadból indulj ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!