Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl nagy igény átlagos férfiké...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy igény átlagos férfiként hogy a nőnek ne legyen több súlya mint nekem? (76 kg)

Figyelt kérdés
2021. jan. 18. 08:25
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
26%

Nekem is mindig ezzel volt a bajom :D

Csak a kövér nőket vonzottam be szinte. Egyszer egyikkel össze is jöttem egy rövid időre. De vagy 3 kategóriával lejjebb volt mint én. Életem egyik legrosszabb döntése volt. Soha többet ilyet. Akkor inkább maradok szingli! :D

Nagyon kevés elvárásom van a nőkkel kapcsolatban de... Mind1 a mai világban nem egyszerű társat találni.

2021. jan. 18. 10:48
 12/30 anonim ***** válasza:
91%
Én pedig azt szeretnèm kérdezni, hogy nagy igény intelligenciát és tiszteletet várni a férfiaktól, hogy a teltebb nőket se írják le “csak ilyenek”-jelzővel?
2021. jan. 18. 10:50
 13/30 anonim ***** válasza:
35%

12.

A nők többsége ugyanígy van a kövér férfiakkal.

2021. jan. 18. 11:10
 14/30 anonim ***** válasza:
90%
Senki sem mondja hogy össze kell jönnöd olyanokkal akik nem vonzanak, így nem értem a mártírkodó hangnemet.
2021. jan. 18. 11:14
 15/30 anonim ***** válasza:
8%

Pfúúúhaa jönnek a lepontozások a nők részéről mert a pasik nem akarnak bálnákkal járni. (vagy inkább úszni XD )

Na mind1. Hát roha*t nagy igény hogy egy nő ne legyen az egészségügyileg is káros kategóriában. Viszont nem gúnyolódnák rajta normális esetben de annyira nevetségesek ezek a lepontozások hogy...

Az elhízottság egy dolog de nem is egészséges az... És nem 5-10 kilónyi pluszról beszélek.

Mindössze ennyiről volt szó de minden férfi le lett pontozva kapásból. Engem komolyan érdekelne kogy vajon kik vannak a monitor mögött nők akik így tesznek :D

Nevetséges...

2021. jan. 18. 11:33
 16/30 anonim ***** válasza:
93%
Én a "bálna" miatt pontozlak le. Egyáltalán nem gáz, ha nem tetszenek a kövér nők, nekem sem tetszenek a kövér férfiak. De már nem ovisok vagyunk, hogy csúfoljuk egymást.
2021. jan. 18. 11:58
 17/30 anonim ***** válasza:
94%
Ahogy a nok is, a ferfiak is megvalogatjak kikkel jonnek ossze. Nem tisztelet a kivetelnek. Ha olyan no keres meg, akivel nem tudsz tobbet elkepzelni, akkor mondd meg neki, ennyi a tortenet. Te is mondhatsz nemet, nemcsak a nok.
2021. jan. 18. 12:08
 18/30 anonim ***** válasza:
92%

Kinek a pap..kinek a..

Nekem nincs bajom a teltebb hölgyekkel.

2021. jan. 18. 12:31
 19/30 anonim ***** válasza:
15%

#15 ös voltam.

Én sem írtam volna a "bálna" jelzőt. Csak mint mondtam már nevetséges hogy mindenki le van pontozva. Szerintem ez is éppen eléggé ovis már ne haragudjatok...

2021. jan. 18. 12:48
 20/30 anonim ***** válasza:
23%
80 kiló alatt a nő nem nő, csak karácsonyfadísz.
2021. jan. 18. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!