Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért offolják ennyire a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért offolják ennyire a normális srácokat?

Figyelt kérdés

A környezetem által normálisnak tartott srác vagyok. Szerintem, tök átlagos. Vannak hibáim, nem vagyok tökéletes. Viszont, mégis rengeteg lánytól kaptam már olyan szövegeket, hogy mennyire érdekes a személyiségem, minden lány ilyen pasira vágyik és hasonlók.

Pár hónapja szakított velem a barátnőm. Benyögte, hogy nem szeret, de velem akar lenni, majd megcsalt. A srác, persze, csak szexet akart és utána dobta is.

Arra felkészültem, hogy a férfi haverok majd jönnek a vigasztalással, hogy így és úgy, ez van, sztorizgatnak. Ami meglepett, hogy a csajok is jöttek hasonlóval és szinte minden csaj ismerősöm mesélt olyan sztorikat, hogy a normális haverjaik, barátaik, rokonaik teljesen feladták a társkeresést vagy folytatják, de sikertelenül. Ezek a sztorik arról szóltak, hogy normális srácokat vertek át vagy normális srácok nem kellettek senkinek. Ami még rátett egy lapáttal, hogy az esetek 90%-ában visszafogott, kedvesnek tűnő lányok voltak ezekben a kapcsolatokban. Pont úgy, mint nálam is.

Kicsit ülepedett bennem a kép és elgondolkoztam. Itt és még rengeteg helyen hallani, hogy alig van normális pasi. Ha tényleg alig van normális pasi, akkor miért nem állnak előttük sorok? És miért intézik el, hogy ezek a normális pasik egy idő után már kapcsolatot se akarjanak?

2021. jan. 18. 03:58
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
100%

Igen és több válaszom is volt. 🙂Azokat te nem olvastad el.

Ha van szexkapcsolatod és éppen nem szeretnél komolyat, akkor mi a baj pontosan? Vagy jobbra vágysz te is, mint akivel összejársz? Nem érzed jónak ?

2021. jan. 20. 21:46
 52/55 A kérdező kommentje:

#51: Ha elolvastad, akkor láthatod, hogy az a hozzászólásod teljesen felesleges volt.

Okokat szeretnék.

Akivel összejárok, jelenleg teljesen megfelel. Kívül, belül nyújtja, amire most szükségem van. Talán, évek múlva akarnék komolyabbat, de az alapján, amit látok, nem vagyok benne biztos, hogy lenne értelme.

2021. jan. 20. 22:06
 53/55 anonim ***** válasza:

"Vannak dolgok, amikről úgy gondolom, hogy mi nem vagyok, de azokra mindig közhelyes választ kaptam. Pl., amikor volt egy kicsit nagyobb hasam, akkor szóvá tettem, hogy igen, ez is számít és hátrányba kerültem. 1-2 kivételtől eltekintve mindenki azt mondta, hogy ez EGYÁLTALÁN nem számít. Ledolgoztam és minden téren több pozitív visszajelzést kaptam. Társkeresés szempontjából is."

Miért gondolod, hogy a belsődre adott válaszok hitelesek, ez utóbbi tükrében? Mert itt tiszta sor, ledolgoztad a felesleget, és kaptál pozitív visszajelzést, tehát tudod, hogy hazudtak - nyilván nem rosszindulatból, nem akartak megbántani. Ebből kiindulva megtehetnéd, hogy a belsődön is változtatsz. Lehet abban sem akarnak megbántani. Ha magamat képzelem a helyedbe, nekem ez lenne az első reakcióm. Ha hazudtak ebben, lehet, hogy abban is. Kivéve, ha azt hiszem, istencsászár vagyok. Ha viszont ez a helyzet, akkor ott az önismerettel van baj.

"Hogy beszélek a nőkről? Ezt kifejtenéd?"

Általánosítasz. Vannak aranyásók, de ez nem jelenti azt, hogy a nők általában aranyásók. Vannak hazug nők, de ez egy emberi tulajdonság. A férfiak nemlétező elvárásai a nők hibája. Ugye tudod, hogy elvárhatsz saját ingatlant a nőktől? Bármelyik férfi szűrhet ez alapján. Ha nem lenne az a fránya punci, ami annyira kell. De jogotokban áll bármilyen elvárást támasztani. Ha a férfi megcsalja a nőt, a nő hibája, ő választott. Hiába nem akarod a tipikus dolgokat, te magad írod le azt, amit a magukat normálisnak, túl kedvesnek, túl rendesnek beállító pasik tolnak folyamat.

"Ha találkoznánk egy baráti társaságban, akkor feljönne pár téma. Dumálgatnánk róla. Ha ez a téma nem jönne fel, akkor miben gondolnál rólam mást? Ha feljönne, hirtelen mi változna?"

Ebben segíts, itt most összezavarodtam, melyik téma? A normális férfiak vagy a nőkhöz való hozzáállásod?

"Egyébként, jelenleg is beszélsz erről a témáról. Gyk-n beszélsz róla, élőben meg arrébb ülnél?"

Látod... hogy kérdezhetsz ilyet, ha normális vagy? Neked tényleg ugyanaz egy élő találkozás, mint egy netes? Élőben arrébb ülnék, mert ott az az egy dolgom van, hogy része vagyok egy társaságnak, és hallgatnom kell, amit mások mondanak. Ha elegem van, felállok, hisz kikapcsolni nem tudlak.

Itt meg elmentem közben kiteregetni, felírtam pár dolgot a bevásárlólistára, és ittam egy teát. És ha nem tetszik, amit válaszolsz, akkor csak kiikszelem a kérdést, és el is felejtettem, hogy ez megtörtént.

2021. jan. 20. 22:22
 54/55 A kérdező kommentje:

"Miért gondolod, hogy a belsődre adott válaszok hitelesek, ez utóbbi tükrében? Mert itt tiszta sor, ledolgoztad a felesleget, és kaptál pozitív visszajelzést, tehát tudod, hogy hazudtak - nyilván nem rosszindulatból, nem akartak megbántani. Ebből kiindulva megtehetnéd, hogy a belsődön is változtatsz. Lehet abban sem akarnak megbántani. Ha magamat képzelem a helyedbe, nekem ez lenne az első reakcióm. Ha hazudtak ebben, lehet, hogy abban is. Kivéve, ha azt hiszem, istencsászár vagyok. Ha viszont ez a helyzet, akkor ott az önismerettel van baj."

A belsőmmel kapcsolatban még régen kaptam negatív véleményeket, azokon javítottam. Plusz, a társaságom keresik, barátkozni akarnak velem. Olyan is volt, hogy exem akarta visszakönyörögni magát. Akármilyen társaságba kerülök, betudok illeszkedni. Beszélgetőpartnerként rengeteget dicsértek. 1 kivételével az összes lányt a belsőm fogta meg.

De, ha neked önigazolásként jobb, akkor gondold azt, hogy istencsászárnak tartom magam. Pedig, elég kritikus vagyok magammal szemben.

"Általánosítasz. Vannak aranyásók, de ez nem jelenti azt, hogy a nők általában aranyásók. Vannak hazug nők, de ez egy emberi tulajdonság. A férfiak nemlétező elvárásai a nők hibája. Ugye tudod, hogy elvárhatsz saját ingatlant a nőktől? Bármelyik férfi szűrhet ez alapján. Ha nem lenne az a fránya punci, ami annyira kell. De jogotokban áll bármilyen elvárást támasztani. Ha a férfi megcsalja a nőt, a nő hibája, ő választott. Hiába nem akarod a tipikus dolgokat, te magad írod le azt, amit a magukat normálisnak, túl kedvesnek, túl rendesnek beállító pasik tolnak folyamat."

Ha valami általános jelenség, akkor persze, hogy általánosítok. De, továbbra sem mondtam azt, hogy ne lennének normális nők. Hiába próbálod ezt rám húzni, nem mondtam ilyet.

A többi dolog meg olyan, amit sehol sem írtam, csak te próbálsz a számba adni. Ez már, kicsit beteg kategóriának tűnik.

"Ebben segíts, itt most összezavarodtam, melyik téma? A normális férfiak vagy a nőkhöz való hozzáállásod?"

Is-is. Az már leesett, hogy a nőkhöz való hozzáállásommal kapcsolatban az előítéleteid jönnének csak elő.

"Látod... hogy kérdezhetsz ilyet, ha normális vagy? Neked tényleg ugyanaz egy élő találkozás, mint egy netes? Élőben arrébb ülnék, mert ott az az egy dolgom van, hogy része vagyok egy társaságnak, és hallgatnom kell, amit mások mondanak. Ha elegem van, felállok, hisz kikapcsolni nem tudlak.

Itt meg elmentem közben kiteregetni, felírtam pár dolgot a bevásárlólistára, és ittam egy teát. És ha nem tetszik, amit válaszolsz, akkor csak kiikszelem a kérdést, és el is felejtettem, hogy ez megtörtént."

Kicsit furcsa, hogy egy kérdés alapján húzod rá valakire, hogy normális vagy sem. Mennyire átgondolt és intelligens... Ja, nem. Szimplán kötekedni akarsz és egy nemlétező szabadságharcot vívni a női egódnak.

Ismét... Hol írtam olyat, hogy ugyanaz az élő találkozás vagy a netes beszélgetés? Sehol.

Vicces, hogy az előbb még szó volt saját magunk 100%-os vállalásáról, most meg már ott tartunk, hogy az egyik helyzetben arrébb ülnél, a másik helyzetben meg görnyednél a képernyő előtt. Ez a 100%-os vállalásod?

Azt írod, hogyha eleged van, lelépsz vagy kikapcsolsz. Amióta leírtad, hogy arrébb ülnél, írtál már több választ is. Az a helyzet, hogy ezzel teljesen hiteltelenné tetted magad.

Azért, köszönöm a válaszod. Valamit ebből is tanultam.

2021. jan. 21. 01:42
 55/55 anonim ***** válasza:
75%

"Sehol sem írtam, hogy én nem adom magam. Azt írtam, hogy ezzel nem mindenkinek lesz sikere. Én magam adom. Egyedülálló is vagyok. Lecseréltek olyanra, aki nem magát adta, hanem hazudott."

Egyre inkább arra a következtetésre jutok, hogy a nők valójában nem olyan ostobák, amilyennek szeretik mutatni magukat. Pontosan tudják, hogy mibe mennek bele és már előre eltervezik, hogyan fogják eljátszani utána a szegény áldozatot. Hiszen ezt a szerepet szabta az evolúció és a történelem is a gyengébbik nemre.

Csak most nem pofánveri az izmos maszkulin ősember a kőbalta és a kerék feltalálóját, majd behúzza a hajánál fogva a nőt, még csak nem is veszi meg a fiatal lányt a földesúr, aki valójában a jobbágyfiú iránt érezne szimpátiát, a nőknek taktikát kellett váltaniuk, mivel a szabad akarat és a függetlenség sajnos magával hozta azt, hogy FELELŐSSÉGRE VONHATÓK A TETTEIKÉRT, DÖNTÉSEIKÉRT.

Úgyhogy a 21. század új mumusa a csalás, átverés, megtévesztés. A devizahitelt is felvették közgazdászok, jogászok is, akik tudták, tudniuk kellett, hogy mibe mennek bele, mégis utólag úgy tettek, mintha ilyen nem történhetne meg... Úgy hogy, nem is egészen 100 éve az állam einstandolt minden vagyont meg előtte is gyakoriak voltak az ilyen lerablások.

A nők ugyanezt az áldozati stratégiát követik, ők az áldozatai a csúnya-gonosz megtévesztő rosszfiúknak, akikben az izgalmasságot látták és azt hitték, hogy majd velük más lesz.

Némelyik - és nagyon tisztelem őket mindazok ellenére, hogy a férfiak lerib...ncozzák őket - legalább őszintén bevallja, hogy csak szexelni akart egy jó pasival. Meg, hogy aranyos és cuki a Pistike, de lúzer és csúnya és férfiként nem tud rá nézni. Ezért még a saját nőtársai is megvetik, hiszen van pofája felrúgni a status quo-t. Olyan vétséget követ el, mintha a pap mondaná azt, hogy valójában nem is létezik Isten.

A nőknek kollektív, elemi érdekük fenntartani a látszatát, hogy ők rendesek, kedvesek, aranyosak, hűségesek, stb.

Mi férfiak legalább őszintén vállaljuk a természetünket. És nem lehet mindent arra fogni, hogy csak azért, mert mi voltunk a privilegizált szexista elnyomók a nők meg nem merik mert szegénykéket megszólnák érte.

Egyes nők még képesek odáig is elmenni, hogy azt is meg akarják magyarázni nekünk, hogy működik a testünk és hogy a kulcsos-lakatos hasonlat is milyen bunkó szexista és mi csak ürügyet keresünk a félrelépésre.

Közben meg olyanok vagyunk, mint Bruce Banner, aki előre figyelmeztet a kockázatokra, arra az esetre, ha fel...bsszák az agyát.

De a nők ahelyett, hogy értékelnék, még vitatkoznak vele. Olyan kell nekik, aki a csillagokat is leígéri, mert attól kapják meg az illúziót.

A legtöbb mai nő ahhoz hasonlít, mint az a lúzer, szűz incel, akinek szent meggyőződése, hogy a prostituált a világ legédesebb teremtménye, mert annyira cuki és odaadó és mindig bókol neki, hogy jó az ágyban és annyira jó pasi és nem is érti, hogy miért nincs barátnője még ő is szívesen lenne az csak hát a hitel meg a gyerekek meg a többi... kell a pénz...

2021. jan. 24. 08:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!