Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Eddig azon Paráztam h szűz vagyok 20 évesen, viszont nemrég összejött a dolog ami egy nagyon érdekes történet, de csak alkalmi volt.

Szóval nem vagyok szűz de ettől függetlenül még elég tapasztalatlan vagyok meg béna, ez ugyanúgy taszítja a csajokat? :D

2021. jan. 18. 01:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Figyelj kérdező, teljesen időben vagy. Nem maradtál le semmiről, és ráadásul megy ez neked. Nem kell a lányokat földöntúli gonosz/csodálatos lényeknek tartani. Ugyanolyanok mint a fiúk. Nem biztos hogy minden lánynál sikered lesz, és az se biztos hogy minden lány akinél próbálkozol, kedves lesz veled, de az biztos hogy nem vagy reménytelen eset. Ahogyan most találtál egy kedves lányt, akivel összejöttek a dolgok, később is fogsz találni.
2021. jan. 18. 11:40
 12/15 anonim ***** válasza:
62%

és, nagy cucc volt dugni? ugye nem? Na ezt magyarázom minden szűz "kisfiúnak".

Kár, hogy valami sz.r alkalmival vesztetted el, kimaradtál egy csomó érdekes, érzelmi dologból. Amelyik csajnak meg gáz, hogy szűz vagy, az annyit is ér.

2021. jan. 18. 13:13
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
12-es...lehet, hogy jobb így, hogy alkalmiban vesztette el és nem volt tétje. Ha valaki szerelmes és emellé lelkis, az első alkalomra ráparázhat, aztán ha a stressztől nem áll fel neki vagy más baki történik, egy életre hazavágják őt a komplexusok. Én most azt gondolom, egy férfi jobban jár, ha az elején tét nélkül gyakorlatozik.
2021. jan. 18. 13:29
 14/15 anonim ***** válasza:

Egy normális kapcsolatban, ahol nyíltak vagytok egymással mi tétje van a dologban? Főleg ha tapasztalt a csaj és szeret, segít, az a legjobb.

Gyakorlatozik:D Ehhez nem kell diploma, amúgy a nőnek sokkal jobb a dolog, ha érzelmi kötődése is van a pasihoz.

2021. jan. 18. 13:35
 15/15 anonim ***** válasza:

#8: Attól, hogy te apakomplexusos vagy, vagy ismersz ilyen lányokat, esetleg a MILF-ekre buksz, akik a saját korosztályukat részesítik előnyben még nem lesz mindenkire igaz, amit mondasz.

A genetika szerencséssége pedig messze túlmutat a 21. században NEM SOK ELŐNNYEL kecsegtető külsőségeken.

Szóval lehetek én alacsony, kopaszodó, csúnya arcú huszonéves, ha 98 éves koromig sem leszek sosem rákos és végelgyengyülésben halok meg, meg lehetek adonisz, ha a 40-et sem élem meg, mert belül (ami kívülről nem látszik) meg olyan gondok vannak...

Akkor magyarázz genetikáról, ha olvastál már a témában néhány SZAKKÖNYVET, nem csak 3 indexes cikket.

2021. jan. 18. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!