Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel hogy nem kellek a nőknek?
Kérdező, had mondjak neked valamit. 32 éves férfi vagyok, nekem sincs párkapcsolatom, szerintem tuti több, mint 10 éve. Én sem vagyok a lányok esete, nem is voltam, nem is leszek. De egy valamit észben kell tartanunk: meg kell őket is érteni, nem fognak olyan pasival leállni, akinek se tapasztalata, se önbizalma nincs. Neked is, nekem is, valljuk be, van egy határ, ki tetszik és ki nem. És hidd el, jó pár velem egykorú lányt ismerek, van lehetőségük bőven válogatni, az átlagos külsővel megáldottaknak is, nem fognak leállni az olyanokkal, mint te vagy én. Én feladtam évekkel ezelőtt a társkeresést. És tudod mi lett? Boldogabb lettem.
Hazajövök munkából, azt csinálok, amit szeretnék. Bömböltetem a zenét, rendelek pizzákat, annyi sorozatot, filmet nézek, amennyit szeretnék, valamikor edzek egyet, valamikor gitározok egyet, lemegyek a garázsba, amit bérlek és dobolok egyet, vagy ha jó idő van, megyek egy bringatúrára, vagy kiülök a teraszra, elszívok egy cigit és iszok néhány sört... lehet, hogy ez így önzőn hangzik. De én is keresgéltem, szenvedtem eleget amiatt, mert senkinek sem kellettem. Hiába volt jó a szívem és megfelelő a hátterem, a kutyának se kellettem. Megfogadtam, egyszer élek, nem fogok senki miatt fölöslegesen búslakodni, szenvedni és elpocsékolni a maradék időmet, miközben egészségesen szabadon, fedéllel a fejem felett megfelelő anyagi háttérrel élhetek. Boldogan szeretnék élni, és ha nem is lesz társam, amit valószínűnek tartok, tudom, hogy magányos nem leszek és azt is, hogy olyan független vagyok, mint a madár.
#12: Egy normális kapcsolatban ezeket ugyanúgy megteheted vagy megtehetitek együtt. Ha pedig szexuálisan vonzó vagy, akkor ez mellett ugyanúgy le tudsz magadnak legalább hetente, kéthetente 1-1 kalandot szervezni.
Én is magányos farkas típus vagyok és pont ezért nem vágyom nagy társaságokra és bulikra és pont ezért vagyok láthatatlan a nők szemében és nem érti, hogy miért nem keresem őket naponta háromszor, biztos "csak" dugni akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!