Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha úgy érzem, hogy már nem tudok beleszeretni egyetlen nőbe sem?
2x voltam szerelmes életemben és mind a kétszer csalódtam.
Akárhol akármikor ismerkedem egy kiábrándulás van bennem és nem találok olyan nőt akin azt érzem, hogy na őt szeretni tudnám mert van mit benne szeretni(a kinézetén kívül)
Mi a megoldás?
Más is van / volt ilyen helyzetben?
Én is így vagyok, kicsit más jellegűen, de én is írtam ki így kérdést. Ugyanezt érzem.
Hát, én egyszerűen élek boldogan és szexelgetek. Nem akarok szerelmet, nem erőltetem a dolgot.
Én nő vagyok és ugyan ezt érzem a fériak iránt, bár nekem szerencsére jó néhány szerelmem volt. De végül a csalódások csak megtették a hatásukat.
Nos két megoldás van, vagy egyedül maradi, vagy mégis keresni valakit.
Én inkább keresek. Csak most már próbálok másképp hozzáállni egy kapcsolathoz.
Én ugyanebben vagyok, nőként. Volt egy pár kapcsolatom. De mind csalódás volt. Az ismerkedések is azok voltak, lelki sebeket hagytak.
Egyszerűen csak azt érzem nincs értelme kinyitni a szívem valakinek és a bizalmat odaadni. Hiába minden próbálkozás. Most el vagyok egyedül. Dolgozom. És aztán el vagyok a hobbijaimmal. Neked is kéne valami ami lefoglal. Én már elengedtem ezt a kapcsolat dolgot. Majd ha jönnie kell akkor tudni fogom és adok esélyt neki.
Én is ugyan így vagyok. Volt egy 2 éves párkapcsolatom, abban a kapcsolatban nagyon nagyokat és sokat csalódtam. Utána 4 évig nem éreztem semmit senki iránt. Majd az egyetemen megismerkedtem egy fiúval, aki szintén csak játszandozott és amikor engem akart felszedni, akkor láttam, hogy udvarol, flörtölget egy másik lányal is. Azt hitte hogy nem látom, de hát pont úgy fordult, hogy telibe láttam az egészet... Aztán még próbáltam ismerkedni, de az is mind csalódás volt...
Most én is elvagyok a tanulással, később még leakarok rakni egy OKJ-s képzést és vannak hobbijaim. Neked is el kellene kezdeni valamilyen hobbi után nézni, vagy valami újat kirpóbálni.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!