Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet megismerni olyan férfit, aki nyitott az örökbefogadásra?
12.
Akkor miért írtad problémának a vékonyságot, amikor az nem is az? Gúnyolódás? Nem vicces.
Érdekes ,lehet nem csak én vagyok így?
Exemnek van egy tüneményes kislánya, akit elvileg ki se tudott volna hordani,pláne természetes úton megszűlni, egy szív betegsége miatt. Elfogadtam "tehenet borjával"(ez így tudom falusias,ha latinúl írom akkor meg hű de művelt) Tehát még egy gyerek rizikós lett volna. Ehhez hozzájött,hogy fiatalon jött a gyerek és a szülei akiknek exem viszont későn, (ilyenek a szerelem gyerekek) nagyon megláncolták a gyerekkel,ezért a gyerek ha nagyobb akkor akart pótolni pár fiatal felnőttkori dolgot.
Ebből ami a kérdezőre vonatkozik. Miért fogadtam el én mindezt?? Mert szerettem. Mert a lányát is megszerettem.
Ha így kezdjük az ismerkedést.. akkor lehet nem jutunk ide.
Tehát a gyerekről legelején tudtam, a betegségeről amikor kialakúlt valami szimpátia plusz(jártunk). Többit fokozatosan adagolta.
Lehet női taktika.? Szerintem nem. Úgy gondolom mindent idejében,de nem túl hamar mondott el nekem.
Nem könnyű. Tényleg sokan vannak, akik csak a sajáthoz ragaszkodnak, amit én nőként sem igazán értek, de hát nem vagyunk egyformák.
Szerintem az a fontos, hogy ezt sose titkold el. Tudom, hogy nehéz, mikor csak ezért dobbant a másik, de ilyen téren (is) fontos az őszinteség. Aki a sajáthoz ragaszkodik az úgyis dobni fog, így legalább nem húztátok egymás idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!