Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy fiú, de nem kellek neki, hogy lehet ezen túllépni?
Nagyon vacakul érzem magam. Reméltem, hogy nem fogok beleszeretni senkibe, nem akartam megbirkózni a fájdalommal, hogy nem nyernek viszonzásra az érzelmeim.
Amit tudni kell rólam, hogy csúnya lány vagyok, akibe lehetetlen beleszeretni. Meg se lepődtem, hogy nem úgy tekint rám, de mégis nagyon fáj, hogy most itt lenne ez a csodálatos ember, de semmi esélyem nála.
Aki hasonló cipőben volt, mit tett?
Pont úgy, ahogy az előző srácokon is túlléptél.
Unalmas, amikor "csúnya lányok" nyáladzanak náluk sokkal jobb pasikra és még azt is előadják, hogy nem kellenek senkinek. Esetleg, azoktól a srácoktól is kérhetsz tanácsot, aki téged lekoptatott.
Kérdező,
tedd a kezed a szívedre: nem láttál még sosem nem előnyös külsejű nőt férjjel, gyerekekkel sétálni?
Én a szúk körömben két ilyen családot is ismerek. Amit ezeknek a nőknek a természet nem adott meg az arcukon, azt megadta a lelkükben.
Ne keseregj, hanem ismerkedj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!