Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelekre figyeljek?

Figyelt kérdés

A lány, akivel ismerkedem mindig kerüli a randi témát, vagy elfoglaltságra hivatkozik. Veszem a lapot, így továbbállok, nem keresem. Eltűnni viszont sosem tudtam, mert ilyen esetekben mindig írt valamit, mint aki nem szeretné, hogy megszakadjon a kapcsolat.

Tehát van egy lány, aki

1) randira igent mond

2) egyik nap sem alkalmas

3) chaten keresztül "velem kel és fekszik"

Saját magamból kiindulva, ha valakivel együtt akarok lenni, akkor nem érdekel milyen sok volt aznap a munka, netán esik-e vagy fúj. Ugyanakkor megértem, ha tényleg rossz az időzítés, de úgy érzem nem kellek neki. Akkor viszont miért nem akar elengedni? Csak barátkozni akar? Játszik velem? Önbizalomnövelés? Mit gondoltok?

2021. jan. 17. 16:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb ha teljesen megszakítasz vele minden kapcsolatot.
2021. jan. 17. 16:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgy gondolom, hogy az volna a felnőtt, asszertív kommunikáció, ha mindezt egyenesen elmernéd neki mondani, ekkor kaphatsz rá választ, mert kénytelen megnyilvánulni erre, ha mást mutat a cselekedet vagy ködösen fogalmaz, abban az esetben egyértelmű a válasz és nyugodt lehetsz, hogy nem rajtad múlt a dolog.
2021. jan. 17. 16:30
 3/9 anonim ***** válasza:
33%
Dugni csak az alfákkal fog. Amíg fel nem tűnik egy alfa, addig azért jó lesz a hasznos idióta bétától a figyelem, a pitizés meg a csicskulás, de találkozni az életben nem fog veled. Legyen már egy minimális tartásod.
2021. jan. 17. 16:39
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Majd neked fog panaszkodni azért, mert tinderen átverték
2021. jan. 17. 16:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor mondtam tiniként a srácnak igent a randira, de nem találkoztam sose időhiányra hivatkozva amikor nagyon kellemes volt vele beszélgetni,vicces volt, kedves, figyelmes, de nem akartam többet mint barátság, de ő csak kapcsolatot szeretett volna létesíteni vagy semmit.

Így talonba tettem.

De, idővel megunta.

Többet nem csinaltam, vissza kapram az élettől, nagyon rossz érzés.

Szóval, magamból kiindulva.... skippeld.

2021. jan. 17. 18:22
 6/9 A kérdező kommentje:
#2: Megnyilvánult: időt kért a mostani stresszes időszakra hivatkozva.
2021. jan. 17. 21:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mármint? Milyen stresszes időszakra? Mennyi időt? Konkrétan megmondta, hogy 1 hónap a vizsgaidőszakom addig? Vagy a korona? Ami eltart még ebben az évben minimum? Konkrét volt vagy ködös?
2021. jan. 18. 06:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
hagyd a fenébe, hülyének néz
2021. jan. 19. 17:51
 9/9 anonim ***** válasza:
8# vagyok, azonos véleményem vagyok a #9el
2021. jan. 19. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!