Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelekre figyeljek?
A lány, akivel ismerkedem mindig kerüli a randi témát, vagy elfoglaltságra hivatkozik. Veszem a lapot, így továbbállok, nem keresem. Eltűnni viszont sosem tudtam, mert ilyen esetekben mindig írt valamit, mint aki nem szeretné, hogy megszakadjon a kapcsolat.
Tehát van egy lány, aki
1) randira igent mond
2) egyik nap sem alkalmas
3) chaten keresztül "velem kel és fekszik"
Saját magamból kiindulva, ha valakivel együtt akarok lenni, akkor nem érdekel milyen sok volt aznap a munka, netán esik-e vagy fúj. Ugyanakkor megértem, ha tényleg rossz az időzítés, de úgy érzem nem kellek neki. Akkor viszont miért nem akar elengedni? Csak barátkozni akar? Játszik velem? Önbizalomnövelés? Mit gondoltok?
Én akkor mondtam tiniként a srácnak igent a randira, de nem találkoztam sose időhiányra hivatkozva amikor nagyon kellemes volt vele beszélgetni,vicces volt, kedves, figyelmes, de nem akartam többet mint barátság, de ő csak kapcsolatot szeretett volna létesíteni vagy semmit.
Így talonba tettem.
De, idővel megunta.
Többet nem csinaltam, vissza kapram az élettől, nagyon rossz érzés.
Szóval, magamból kiindulva.... skippeld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!