Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan számoltok el azzal az idővel amit mások tesztelgetésére szántok?
He?
Engedd el, aztán gondold át, hogy mégis mit akartál kérdezni. Senkit sem tesztelgetek. Esélyes, hogy szimplán nem érdekled a másik felet.
Kit nem érdeklek? :D
Már megint jobban tudja vki az életem...
"Várakozunk. Én nem keresem az biztos. Ő dolga. Majd egyszer elengedem. Majd megszólitom ha alkalmas az idő."
Te írtad le. Sokat segítene ám, ha normálisan fogalmaznál.
Rólatok szól akik ezt csináljátok.
Egyébként komolyan ennyire..? Mind1.
Egy nő szabad akaratából szexel... Akkor, amikor csak akar, az igényszintje esetleg meghosszabbítja a dolgot 1-2 nappal, amíg megtalálja a megfelelő partnert. Emiatt ők ezt megtehetik.
Manapság meg amúgy is egyre kevesebben akarnak gyereket, főleg a férfiak, így egy nő még 40-50 körül. ha jól tartja magát és kiegyensúlyozott (és gyerek nélkül miért ne lenne az?) bőven talál még huszonéves izmos fiúkákat is. Tehát a nőknek rengeteg idejük van és gondtalanul, szüntelenül élvezik az életet.
Amelyik nő nem élvezi az életet, az nem elég nyitott szexuálisan. Ennyi az egész.
Kérdező, ma már te is rájöttél, mintha kicsit értelmetlen lenne? :D
Bár nekem a magyarázat rész tetszik annak ellenére, hogy se füle-se farka. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!