Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan számoltok el azzal az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan számoltok el azzal az idővel amit mások tesztelgetésére szántok?

Figyelt kérdés
2-3 nap ide, 1-2 hét oda, pár évnyi ez az. Várakozunk. Én nem keresem az biztos. Ő dolga. Majd egyszer elengedem. Majd megszólitom ha alkalmas az idő. Majd lesz vki. Majd egyszer elválok. Majd..
2021. jan. 15. 22:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%

He?

Engedd el, aztán gondold át, hogy mégis mit akartál kérdezni. Senkit sem tesztelgetek. Esélyes, hogy szimplán nem érdekled a másik felet.

2021. jan. 15. 22:38
 2/12 A kérdező kommentje:

Kit nem érdeklek? :D

Már megint jobban tudja vki az életem...

2021. jan. 15. 22:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

"Várakozunk. Én nem keresem az biztos. Ő dolga. Majd egyszer elengedem. Majd megszólitom ha alkalmas az idő."

Te írtad le. Sokat segítene ám, ha normálisan fogalmaznál.

2021. jan. 15. 22:48
 4/12 A kérdező kommentje:

Rólatok szól akik ezt csináljátok.

Egyébként komolyan ennyire..? Mind1.

2021. jan. 15. 22:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj értelmesen, vagy ne csodálkozz, ha nem értenek!
2021. jan. 15. 23:54
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsan menj aludni! Nehéz napod volt (lesz).
2021. jan. 16. 00:24
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Egy nő szabad akaratából szexel... Akkor, amikor csak akar, az igényszintje esetleg meghosszabbítja a dolgot 1-2 nappal, amíg megtalálja a megfelelő partnert. Emiatt ők ezt megtehetik.

Manapság meg amúgy is egyre kevesebben akarnak gyereket, főleg a férfiak, így egy nő még 40-50 körül. ha jól tartja magát és kiegyensúlyozott (és gyerek nélkül miért ne lenne az?) bőven talál még huszonéves izmos fiúkákat is. Tehát a nőknek rengeteg idejük van és gondtalanul, szüntelenül élvezik az életet.

Amelyik nő nem élvezi az életet, az nem elég nyitott szexuálisan. Ennyi az egész.

2021. jan. 16. 01:46
 8/12 anonim ***** válasza:
Piáltál tegnap, vagy valami drogocska? :D
2021. jan. 16. 12:36
 9/12 A kérdező kommentje:
Az a durva hogy tisztán irtam
2021. jan. 16. 12:39
 10/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, ma már te is rájöttél, mintha kicsit értelmetlen lenne? :D

Bár nekem a magyarázat rész tetszik annak ellenére, hogy se füle-se farka. :)

2021. jan. 16. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!