Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A srácoknál van tesztelgetés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srácoknál van tesztelgetés az ismerkedés legelején?

Figyelt kérdés
Pár napja online irogatunk egy sráccal. Eddig minden szuper volt, sokat írt, folyamatos volt a kommunikáció. Ma viszont még egyáltalán nem jelentkezett. Tegnap lefekvéskor beszéltünk utoljára. Dolgozik, de eddig munka közben is keresett. Mitől lehet ez? Vagy még ne aggódjak, hogy le akar koptatni? Vagy esetleg tesztel hogy reagálok?
2020. aug. 26. 13:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne gondolj bele sokat, tudod az embereknek akadhat dolga néha.
2020. aug. 26. 13:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Éretlen, párkapcsolatra alkalmatlan emberek tesztelgetnek így, ez nemtől független. Viszont szerintem ne kombinálj, tegnap beszéltetek, ma még el se telt a nap, hová sietsz? Valszeg valami dolga van. Te milyen gyakran keresed őt? Ha nincs kölcsönösség, mert csak azt várod, hogy ő írkáljon akkor megérdemelnéd, ha egyszer csak nem keres többet.
2020. aug. 26. 13:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Folyamatosan kerestem, reggel is írtam pár sort, amire nem reagált azóta se.
2020. aug. 26. 13:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csak valami dolga lehet, szerintem ne görcsölj rá, majd visszaír. Alapból alig ismered, nem kell még ennyire beleélned magad.
2020. aug. 26. 13:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálam is így volt. Aztán szó nélkül lelépett . Gusztustalan féreg..
2020. aug. 26. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!